02-07-2012
|
 |
کاربر خيلی فعال 
|
|
سپاسها: : 1,663
2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
دروسی: یکی از دلایل ماندنم "انریکه" بود/ رم خانه من است
هرچه خواستم در اختیارم گذاشتند
دروسی: یکی از دلایل ماندنم "انریکه" بود/ رم خانه من است
خبرگزاری فارس: هافبک ملی پوش جالوروسی یکی از دلایل تمدید قراردادش با رم را حضور لوئیز انریکه در این تیم عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، دانیله دروسی به تازگی قرارداد خود را به مدت ۵ سال با باشگاه رم تمدید کرده است.
دروسی در این مورد گفت: ما مدتها در مورد میزان دستمزد من صحبت کردیم زیرا مشکل اصلی ما در تمدید قرارداد همین بحث بود. البته از روز نخستی که سران باشگاه با من در مورد تمدید قرارداد صحبت کردند، مواضع روشنی داشتم. همه چیزهایی که میخواستم را درخواست کردم ولی مشخص نیست چرا تمدید قراردادم تا این حد به درازا کشید.
قرارداد دروسی ۵ ساله خواهد بود و بدین ترتیب وی تا سال 2017 در المپیکو باقی خواهد ماند. تمدید قرارداد دروسی 10 میلیون یورو بیش از کسر مالیات روی دست سران جالوروسی خرج گذاشته و دستمزد سالیانه این هافبک ملی پوش نیز 5.5 میلیون یورو خوهد بود.
وی ادامه داد: از تمدید قراردادم با رم بسیار خوشحالم. احساس خوبی از ماندن در این تیم دارم زیرا سالها است که در این تیم هستم و این باشگاه خانه من به شمار میرود. در اینجا به همه چیزهایی که میخواستم رسیدهام و در تمدید قراردادم نیز سران باشگاه هرچه میخواستم را در اختیارم قرار دادند. من بازیکنی هستم که در برابر باشگاه احساس مسئولیت میکنم و دوست دارم بتوانم جامهای معتبری را با این تیم بهدست آوردم.
وی در پایان گفت: لوئیز انریکه در تمدید قراردادم نقش بسیار مهمی داشت. او از آن دسته مربیانی است که دوست دارم با آنها کار کنم. باید بگویم انریکه بهترین مربی است که تاکنون داشتهام.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|