نمایش پست تنها
قدیمی 02-07-2012
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض رویس:با پیراهن آستین کوتاه و دو جفت دستکش بازی می‌کنم/گلادباخ‌ هنوز به تکامل نرسیده است

ملی‌پوش ژرمن‌ها از بازی در سرمای کشنده این‌روزهای اروپا می‌گوید
رویس:با پیراهن آستین کوتاه و دو جفت دستکش بازی می‌کنم/گلادباخ‌ هنوز به تکامل نرسیده است
خبرگزاری فارس: بازیکن ملی‌پوش و جوان تیم فوتبال بورسیامونشن‌‌گلادباخ آلمان گفت: با وجود سرمای شدید هوا در بازی جام حذفی با هرتابرلین پیراهن آستین کوتاه می‌پوشم اما دو جفت دستکش هم به دست می‌کنم.

به گزارش خبرگزاری فارس، مارکو رویس «بزرگترین ناکام هفته بیستم» بوندس‌لیگا در زمینه «شوتزنی و گلزنی» نزد ژرمن‌ها بود. این بازیکن ۲۲ ساله که از ابتدای فصل تاکنون ۱۲ گل به ثمر رسانده است، در بازی مقابل ولفسبورگ که به تساوی بدون گل منجر شد و در سرمای منفی 13 درجه برگزار شد، با وجودی که توپ را از پیش پای «دیگو بنگالیو»، سنگربان سوئیسی حریف درآورد درنهایت موفق به گلزنی نشد.

وی در گفت و گویی با بیلد در ایامی که سرمای وحشتناک سراسر اروپا را فراگرفته، اظهار داشت: با وجود سرمای زیاد و در بازی با هرتابرلین (فردا در جام حذفی) بار دیگر پیراهن آستین کوتاه به تن خواهم کرد و البته این بار به جای یک جفت دستکش، از دو سری دستکش روی هم استفاده می‌کنم.
چهره خوش‌آتیه ژرمن‌ها که پیش بینی می‌شود یکی از بازیکنان مهم آلمان در یورو ۲۰۱۲ باشد، قرار است از فصل آینده پیراهن بورسیادورتموند را به تن کند.
او در این مصاحبه به نکاتی به شرح زیر اشاره کرده است:
*آقای رویس ، پای جادوگرانه شما در آن سرمای کشنده روز شنبه مقابل ولفسبورگ، یخ زد که گل نزدی؟
با وجودی که داشت یخ می‌زد،‌ نه. علتش این نبود. بلکه علتش تصمیم‌گیری اشتباهم بود. خواستم توپ را با بیرون پا به سمت دروازه بفرستم که در این حال درست به توپ ضربه نزدم.

*بعد از بازی به همین خاطر بود که از "مایک هانکه" بازیکن هم‌تیمی‌تان عذرخواهی کردید؟
بله. تنها چیزی که به ذهنم رسید، همین بود که از او عذرخواهی کنم. اگر تصمیمی بهتر می‌گرفتم و توپ را بار دیگر به مایک پاس می‌دادم، حتما گل شده بود.
* در این سرمای کشنده بازی کردن برای یک بازیکن حرفه‌ای مثل شما،تا چه حد سخت بود؟
آن‌قدر سرد بود که می‌خواستم با شلوار بازی کنم. اما دوستان گفتند که بدون آن هم می‌توان دوام آورد و بازی کرد. فکر کنم اگر کمی سرما کمتر بود،‌ کار بهتر دنبال می‌شد.
*ولفسبورگ خیلی خوب با بازی گروهی تیم شما (گلادباخ) مقابله کرد. فکر می‌کنید نتیجه تساوی به حق بود؟
پس از شروع دور برگشت بوندس‌لیگا ۷ امتیاز از بازی با بایرن، اشتوتگارت و ولفسبورگ گرفته‌ایم مربی هم البته به ما گفته که بهتر از این می‌توانیم بازی کنیم. نکته مثبت این است بتوانیم آرامش خود را حفظ کنیم. اما به هرحال هنوز به حد بازی کامل نرسیده‌ایم.
*خشم خودتان را از این تساوی در بازی روز چهارشنبه (فردا) در جام حذفی مقابل هرتابرلین خالی خواهید کرد؟
اول بگویم که من اصلا خشمگین نیستم. ناراحتم که بازی همیشگی‌ام را انجام ندادم. اما این نکته که چه کسی در بازی جام حذفی گل بزند، ‌برایم فرقی نمی‌کند. مهم این است که به مرحله بعد صعود کنیم.

* گویا در این بازی هم هوا بازهم قرار است سردتر شود ؟
اما در عوض من بار دیگر پیراهن آستین کوتاه به تن خواهم کرد و البته این بار به جای یک جفت دستکش، از دو دست دستکش روی هم استفاده می‌کنم.

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید