نمایش پست تنها
قدیمی 02-13-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض فوتبالیست كرمانشاهی به اردوی تیم فوتبال دختران زیر16سال كشوردعوت شد

فوتبالیست كرمانشاهی به اردوی تیم فوتبال دختران زیر16سال كشوردعوت شد

كرمانشاه - ' گلاره جلیلیان ' فوتبالیست كرمانشاهی از سوی مربیان تیم فوتبال دختران زیر 16 سال كشورمان، به اردوی تداركاتی این تیم دعوت شد.

به گزارش روز یكشنبه ایرنا، ' ناتیا ' سرمربی اوكراینی تیم فوتبال دختران زیر 16 سال كشورمان، روز گذشته از 34 بازیكن برای حضور در اردوی تداركاتی این تیم دعوت به عمل آورد كه در میان آن ها، نام 'جلیلیان' نیز دیده می شود.

اردوی تداركاتی تیم فوتبال دختران زیر 16 سال كشورمان از فردا ( دوشنبه 24 بهمن) در محل كمپ های تیم ملی آغاز می شود و تا سی ام همین ماه نیز ادامه می یابد.

'گلاره جلیلیان، مروارید نصر، مریم رهیده ، حدیثه قره بیگلو، فاطمه میر عرب ، نغمه چراغی ، فاطمه ایروانی، راحله چعبی، ریحانه راشدی، نازیلا عارفیان، طاهره مهدی پور، فرشته خسروی، نگین كمائی، تبسم بی نیاز، سارا ظهرابی نیا، مهتاب بنایی و نیلوفر حسن پور ' از جمله بازیكنان دعوت شده به این اردو هستند.

همچنین 'شهین افلاكی، مرجان یوسفی راد، غزال محمدی از فارس، فاطمه رعیت، كمند صفر پور، ملیكا متولی، معصومه نظری نسب، سحر آبی، المیرا احمدی، سمیرا قاشیه، زینب شمس، ایناز فلاح، زینب امیری، زهرا چیده، افروز كربكندی و مریم نامی' هم سایر نفرات دعوت شده به این اردو هستند.

این اردو در محل تمرینی كمپ بانوان كشور در تهران برپا می شود.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید