02-13-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ثریا شیرزادی هنرمند توانای كرمانشاه جایزه جشنواره فجر را دریافت كرد
ثریا شیرزادی هنرمند توانای كرمانشاه جایزه جشنواره فجر را دریافت كرد
كرمانشاه - ثریا شیرزادی هنرمند توانای كرمانشاه در سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر جایزه بخش بازیگری زن را از آن خود كرد.
به گزارش ایرنا، در بخش بازیگری زن هیئت داوران جشنواره ضمن تقدیر از نسیم ادبی و گیتی قاسمی بازیگران نمایش ' خون رقصه '، جایزه برگزیده این بخش را به ثریا شیرزادی بازیگر نمایش ' مرگ كسب و كار من است ' اهدا كرد.
در آیین پایانی این جشنواره كه شنبه شب با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و شماری از اهالی فرهنگ و هنر در تالار وحدت برگزار شد، افراد برگزیده و شایسته تقدیر در بخش های مختلف جشنواره معرفی شدند.
هیئت داوران در بخش مسابقه ایران این دوره از جشنواره، ضمن تقدیر از گروه بازیگران نمایش 'پری' و حسین امیدی بازیگر نمایش ' به مراسم مرگ داداش خوش آمدید'،حمیدرضا آذرنگ را برای بازی در نمایش 'خون رقصه' به عنوان بازیگر برگزیده مرد معرفی كرد.
در بخش كارگردانی از حسین پاكدل كارگردان نمایش 'عشق و عالیجناب' و آرش دادگر كارگردان نمایش 'بازگشت افتخارآمیز مردان جنگ' تقدیر و جایزه برگزیده به سمانه زندی نژاد كارگردان نمایش 'به مراسم مرگ داداش خوش آمدید' اعطا شد.
در بخش طراحی صحنه، از رضا عباسی و امین سالاری طراحان صحنه نمایش 'رویای تفتیده' تقدیر و شیما میرحمیدی برای نمایش 'به مراسم مرگ داداش خوش آمدید' به عنوان طراح برگزیده معرفی شد.
در بخش نمایشنامه نویسی از صحرا رمضانیان برای نمایش 'مرگ كسب و كار من است' تقدیر و به سلما رفیعی برای نوشتن نمایشنامه 'به مراسم مرگ داداش خوش آمدید' جایزه برگزیده اهدا شد.
اما در بخش مسابقه بینالملل سی امین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر هیئت داوران در بخش بازیگری مرد، صابر اَبَر را مستحق دریافت جایزه برگزیده برای بازی در نمایش 'ریچارد سوم' شناخت.
همچنین در بخش بازیگری زن ناتالی منتا بازیگر نمایش 'بیست هزار فرسنگ زیر دریا ' از ایتالیا جایزه برگزیده را دریافت كرد.
در بخش كارگردانی مسابقه بین الملل،آتیلا پسیانی به خاطر كارگردانی نمایش ریچارد سوم عنوان كارگردان برگزیده را از آن خود كرد.
در بخش نمایشنامه نویسی حمیدرضا آذرنگ برای نمایش 'دو لیتر در دو لیتر صلح' برگزیده شد و در بخش كارگردانی نیز جایزه برگزیده به آتیلا پسیانی برای نمایش 'ریچارد سوم' از ایران رسید.
در بخش موسیقی جایزه برگزیده به گروه dazzle برای نمایش 'قصر مهآلود' از ژاپن اهدا و در بخش طراحی صحنه نیز یوشیكاتسو ایتو برای نمایش 'قصر مهآلود' از ژاپن موفق به دریافت جایزه برگزیده شد.
در این جشنواره جایزه بخش دانشجویی به نمایش'ویران' به كارگردانی یوسف باپیری رسید ضمن آنكه جایزه قوه قضاییه به نمایش 'آدمكش' به كارگردانی محمد زوار بی ریا به خاطر پرداختن به پیشگیری های اجتماعی و فرهنگی اعطا شد.
جایزه ویژه سی امین جشنواره بین المللی تئاتر فجر به گروه نمایش 'قصر مهآلود' از كشور ژاپن اهدا شد و نمایش 'ریچارد سوم' به كارگردانی آتیلا پسیانی جایزه بزرگ این جشنواره را كسب كرد.
در این مراسم از جمشید مشایخی، اسماعیل خلج، احمد جولایی و شیرین بزرگمهر به خاطر یك عمر تلاش صادقانه در عرصه تئاتر تجلیل و از مدیران كل ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی استانهای كرمانشاه، البرز، خراسان شمالی ،لرستان و گلستان تقدیر شد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|