نمایش پست تنها
قدیمی 02-13-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض سینما آزادی كرمانشاه نوروز امسال به بهره برداری می رسد

رییس حوزه هنری كرمانشاه:

سینما آزادی كرمانشاه نوروز امسال به بهره برداری می رسد

كرمانشاه - رییس حوزه هنری استان كرمانشاه گفت: در صورت مساعد بودن شرایط جوی برای ادامه بازسازی سینما آزادی كرمانشاه، این سینما در نوروز 91 به بهره برداری خواهد رسید.

عباس سروری ' روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به پیشرفت فیزیكی 70 درصدی كار بازسازی سینما آزادی تا به امروز، افزود: عملیات بازسازی این سینمای فرسوده در نیمه نخست سالجاری با اعتباری حدود 10 میلیارد ریال از سوی استانداری و موسسه سینما شهر آغازشد و امید است تا پایان سالجاری به اتمام برسد.

وی با بیان اینكه در صورت تحقق این مهم، این سینمای استاندارد و پیشرفته در نوروز پیش رو به بهره برداری خواهد رسید، تصریح كرد: این سینما به اندازه ای مدرن خواهد بود كه بعید می دانم مشابه آن در كشور وجود داشته باشد.

سروری در خصوص روند بازسازی سینما پیروزی كرمانشاه نیز گفت: هم اكنون عملیات تخریب داخلی این سینما آغاز شده و بزودی مراحل بازسازی آن نیز آغاز خواهد شد.

وی افزود: عملیات بازسازی این سینما به احتمال زیاد تا پایان سال 91 به اتمام خواهد رسید.
سروری رقم پیش بینی شده برای تخریب و بازسازی این سینما را حدود 30 میلیارد ریال عنوان و اضافه كرد: قرار است این مكان به سه سالن سینمایی با امكانات پیشرفته تبدیل شود.

گفتنی است هم اكنون یك سینما آْن هم مربوط به بخش خصوصی با نام ' سینما فرهنگ ' در شهر یك میلیون نفری كرمانشاه فعال است.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید