نمایش پست تنها
قدیمی 02-14-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض عملیات اجرایی احداث تونل گردنه قلاجه در گیلانغرب آغاز شد

عملیات اجرایی احداث تونل گردنه قلاجه در گیلانغرب آغاز شد

قصرشیرین - فرماندار گیلانغرب گفت: عملیات اجرایی احداث تونل گردنه قلاجه در محور ارتباطی كرمانشاه به ایلام در حوزه استحفاظی بخش گواور از توابع این شهرستان با اختصاص 270 میلیارد ریال اعتبار آغاز شد.

'اردشیر رستمی' روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: با توجه به اینكه همزمان كار احداث این تونل در حوزه استحفاظی استان ایلام نیز شروع شده، پیش بینی می شود احداث این تونل در مدت 30 ماه به پایان برسد.

وی، حجم كل این پروژه را چهار كیلومتر شامل احداث تونل، اصلاح و تعریض پیچ های ورودی و خروجی آن اعلام كرد و تاكید كرد: این تونل دومین تونل بزرگ كشور خواهد بود كه دو هزار و 400 متر طول دارد.

رستمی اظهار داشت: با احداث این تونل علاوه بر حذف بیش از 11 كیلومتر از گردنه صعب العبور و حادثه خیز قلاجه، زمان سفر از گیلانغرب به كرمانشاه از این محور 30 دقیقه كاهش می یابد.

وی دسترسی مركز شهرستان به دورترین روستاهای محروم در بخش گواور را از دیگر مزایایی احداث این تونل دانست و گفت: از دیگر مزایای احداث این تونل ایجاد رونق در بخش گواور و خروج این بخش از بن بست است كه از طریق برقراری مجدد خط ترانزیتی استان ایلام با كرمانشاه و تسهیل در تردد زوارعتبات عالیات از این محور میسر می گردد.

گردنه قلاجه یكی از نقاط صعب العبور و برف گیر و از گردنه های حادثه خیز در غرب كشور و حد فاصل استانهای ایلام و كرمانشاه است كه به لحاظ شرایط خاص جغرافیایی هر سال حوادث و تصادفات ناگوار رانندگی در این گردنه رخ می دهد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید