02-15-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
طرح بازدید از عشایر مناطق قشلاقی استان كرمانشاه آغاز شد
طرح بازدید از عشایر مناطق قشلاقی استان كرمانشاه آغاز شد
قصرشیرین - طرح بازدید از عشایر مناطق قشلاقی استان كرمانشاه در شهرستانهای قصرشیرین، سرپلذهاب و ثلاث باباجانی به منظور بررسی مسایل و مشكلات اجتماعی و فرهنگی عشایر با حضور نماینده ولی فقیه در سازمان عشایری كشور از امروز آغاز شد.
مدیركل امورعشایری استان كرمانشاه روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت: در جریان این سفر مسایل فرهنگی و مشكلات اجتماعی عشایر قشلاق استان بررسی می شود تا در نشستی كه فردا (پنجشنبه) در كرمانشاه و با حضور دستگاههای فرهنگی برگزار می شود، راهكارها و تصمیمات لازم در این رابطه اتخاذ شود.
'مرتضی قاسمی' افزود: عشایر با توجه به اینكه خدمات بسیار زیادی به اقشار مختلف مردم ارایه می كنند ولی به لحاظ برخی از مسایل فرهنگی از قبیل عدم وجود مسجد و كتابخانه با مشكلات زیادی مواجه هستند لذا در این بازدید از نزدیك مسایل و مشكلات عمده آنها بررسی می شود تا در جهت ارتقای وضعیت فرهنگی آنها تصمیم گیری های خوبی انجام شود.
وی با بیان اینكه 14 هزار خانوار عشایری با 80 هزار نفر جمعیت در قالب یك طایفه و 100 ایل در استان كرمانشاه سكونت دارند، گفت: این عشایر یك میلیون و 500 هزار راس دام در اختیار دارند و 30 درصد گوشت قرمز و فرآورده های دامی استان را تولید می كنند.
قاسمی اظهار داشت: تولید سالیانه 16 هزار و 500 تن گوشت قرمز، 24 هزار و 500 تن شیر، 600 تن روغن حیوانی و یك هزار و 650 تن انواع الیاف از جمله خدمات مهمی است كه عشایر كرمانشاه به مردم این استان ارایه می دهند.
عشایر كوچ رو استان كرمانشاه در ایام سرد سال بیشتر در مناطق گرمسری سرپلذهاب و قصرشیرین سكونت دارند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|