02-18-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مصلی بزرگ كرمانشاه با ظرفیت 70 هزار نفر در حال ساخت است
مصلی بزرگ كرمانشاه با ظرفیت 70 هزار نفر در حال ساخت است
كرمانشاه - مسوول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه استان كرمانشاه از احداث مصلی بزرگ شهر كرمانشاه در زمینی به مساحت 12 هكتار خبر داد و گفت: این مصلی ظرفیت گنجایش 70 هزار نفر را خواهد داشت.
حجت الاسلام 'جواد كرمی' روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، به آخرین وضعیت احداث مصلی كرمانشاه اشاره كرد و اظهار داشت: مصلی كرمانشاه در ابتدا برای 30 هزار نفر طراحی شده بود اما پس از آن و بنا بر توصیه آیت الله مصطفی علما نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه كرمانشاه، به 50 هزار نفر افزایش داده شد كه با احتساب حیات صحن تا 70 هزار نفر گنجایش خواهد داشت.
وی با بیان اینكه مصلی بزرگ كرمانشاه در سه فاز اجرا می شود، گفت: فاز اول این پروژه شامل شبستان با ظرفیت 50 هزار نفر و سرویس های بهداشتی می باشد، فاز دوم آن شامل فضاهای جانبی نظیر كتابخانه، سالن آمفی تئاتر با ظرفیت 1200 نفر، دار الشفاء و ... است و فاز سوم آن هم مجتمع های تجاری نظیر مطب های پزشكان را شامل می شود.
حجت الاسلام كرمی با بیان اینكه مصلی كرمانشاه، در سه فاز تهیه و اجرا می شود، اظهار داشت: اگر اعتبارات به موقع تخصیص یابد فاز اول مصلی طی دو سال به اتمام و بهره برداری می رسد.
وی خاطرنشان كرد: با توجه به استقبال بسیار خوب مردم كرمانشاه از مراسم دینی و مذهبی و از آنجایی كه در ماه هایی خاص نظیر ماه مبارك رمضان، شاهد حضور قریب به 40 هزار نفر ردر نكاز جمعه هستیم ساخت مصلایی بزرگ و در شان مردم ضروری بود كه انشالله در موعد مقرر شاهد افتتاح و بهره برداری ازآن باشیم.
كرمی در پایان كل اعتبارمورد نیاز برای ساخت مصلی كرمانشاه را یك هزار میلیارد ریال عنوان كرد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|