نمایش پست تنها
قدیمی 02-18-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض بزرگترین باغ یكپارچه كشور در قصرشیرین احداث می شود

بزرگترین باغ یكپارچه كشور در قصرشیرین احداث می شود

كرمانشاه - بنیاد مستضعفان بزرگترین باغ یكپارچه ایران به مساحت دو هزار و 700 هكتار در شهرستان مرزی قصرشیرین كرمانشاه احداث می كند.

به گزارش ایرنا، در نشست روز پنجشنبه سید دادوش هاشمی استاندار كرمانشاه با مسوولین و مدیران بنیاد مستضعفان كشور این توافق حاصل شد، و قرار براین شد، ظرف پنج سال آینده با سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان این میزان باغ در قصرشیرین احداث شود.

همچنین در این جلسه قرارداد احداث بزرگترین طرح كشاورزی كشور به مساحت 17 هزار و 500 هكتار در اراضی حد فاصل قصرشیرین و سومار منقعد شد و مسوولین ذیربط متعهد گردیدند در اسرع وقت نسبت به انجام تعهدات مقدماتی برای اجرای این پروژه ی بزرگ كشاورزی كشور اقدام نمایند.

در این جلسه همچنین اعلام شد، مسوولین بنیاد مستضعفان كشور مطالعات و اقدامات اولیه برای احداث بزرگترین نهالستان سردسیری غرب كشور در شهرستان صحنه را انجام دهند و متقابلا مسوولین استان كرمانشاه مقدمات شناسایی زمین و انتقال اسناد مربوطه به نام بنیاد مستضعفان اقدام نمایند.

هاشمی در این جلسه اعلام كرد؛ مسوولین استان با تمام توان و استفاده از ظرفیتهای قانونی موجود برای تشویق و ترغییب سرمایه گذاری در استان تلاش می كنند و بنده به عنوان نماینده عالی دولت در استان با آغوش باز پذیرای هر نوع سرمایه گذاری اشتغال زا، تولیدی و خدمات صادراتی در كرمانشاه می باشم.

استاندار كرمانشاه اضافه كرد: مرز طولانی كرمانشاه با كشور عراق پتانسیل بسیار بزرگی برای سرمایه گذاری در مجاورت مقصد صادراتی محصولات كشور ایجاد كرده است كه توجیه اقتصادی پروژه ها را به دنبال دارد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید