نمایش پست تنها
قدیمی 02-29-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض دستگاه های نظارتی با جدیت در راستای كنترل قیمت ها اقدام نمایند

مدیركل هماهنگی امور اقتصادی استانداری كرمانشاه:

دستگاه های نظارتی با جدیت در راستای كنترل قیمت ها اقدام نمایند

كرمانشاه - مدیركل هماهنگی امور اقتصادی استانداری كرمانشاه گفت: دستگاه های كنترل كننده و نظارتی در امر قیمت ها با جدیت در راستای جلوگیری از افزایش قیمت ها اقدام نمایند.

به گزارش ایرنا، ناصر ساركی روز چهارشنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار افزود: با توجه به نزدیكی ایام پایان سال و خرید مردم برای سال جدید ضروری است كه دستگاه های مرتبط در امر نظارت و كنترل قیمت ها با جدیت به انجام وظیفه پرداخته و در این راستا نسبت به برخورد با افراد متخلف در تعیین قیمت ها اقدام نمایند.

وی با بیان اینكه روند بازرسی ها از قیمت ها باید افزایش یابد، اظهار داشت: كار بازرسی و كنترل قیمت ها باید از هشت صبح تا 20 شب بصورت فعال ادامه داشته باشد و بازرس ها چنانچه به موارد تخلف برخورد كردند با قاطعیت به انجام وظیفه بپردازند.

ساركی همچنین بر اندیشیدن تمهیدات لازم برای ذخیره سازی گوشت مرغ و قرمز در استان تاكید كرد و گفت: دستگاه های ذیربط وظیفه دارند كه نسبت به ذخیره سازی گوشت مرغ و قرمز در سردخانه های استان اقدام نموده و همچنین برای توزیع و عرضه این مواد غذایی تمهیدات لازم را بیاندیشند.

مدیركل هماهنگی امور اقتصادی استانداری اظهار داشت: دستگاه های مرتبط با كنترل قیمت ها باید بصورت هماهنگ و فعال عمل و جامعه را از برخوردهای صورت گرفته در زمینه گران فروشی و كم فروشی آگاه نمایند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید