02-29-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
طرح درختان دوستی در پنج استان كشور به اجرا در می آید
مدیر انجمن 'هیلو' جنبش علفزار كرمانشاه:
طرح درختان دوستی در پنج استان كشور به اجرا در می آید
كرمانشاه - مدیر انجمن 'هیلو ' جنبش علفزار كرمانشاه در آستانه هفته درختكاری به خبرنگار ایرنا، گفت: به این مناسبت، 'هیلو جنبش علفزار كرمانشاه' طرح درختان دوستی را در پنج استان كشور به اجرا در میآورد.
سعید سلیمانی كه مدیریت این پروژه را بر عهده دارد، افزود: این طرح در قالب كارگروه یاری اجرا میشود و علاوه بر كرمانشاه، در استانهای كردستان، قزوین، البرز و تهران نیز قابلیت اجرایی دارد.
وی ادامه داد: پروژه درختان دوستی در سه بخش شهر، حومه و روستا اجرا میشود كه برای پیشبرد طرح در هریك از این مناطق، از هماهنگ كنندگان محلی استفاده خواهد شد.
سلیمانی گفت: در این طرح كه به منظور فرهنگسازی، درختكاری، الگوسازی و توانمندسازی نهالستانهای محلی و جوامع روستایی اجرا میشود، هدف آن است تا با بهرهگیری از یاری و مشاركتهای مردمی، گام مثبتی در این راستا برداشته شود.
وی افزود: فاز اول این طرح از 25 دیماه سال جاری آغاز شده كه به مدت یك سال ادامه دارد، اما مجریان طرح با فرا رسیدن هفته درختكاری میكوشند تا نسبت به كاشت 70 هزار اصله نهال در فضای شهری و روستایی استانهای كرماشاه، كردستان، قزوین، البرز و تهران اقدام نمایند.
سلیمانی در رابطه با نحوه اجرای این طرح در شهر كرمانشاه میگوید: امسال برای اجرای هرچه بهتر طرح در ایام هفته درختكاری، سه ایستگاه توزیع و آموزش روش كاشت نهال در سطح شهر كرمانشاه برپا میشود كه در كنار توزیع و فروش نهال، روش كاشت و نگهداری نیز توسط كارشناسان باغبانی به علاقهمندان آموزش داده میشود.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|