نمایش پست تنها
قدیمی 03-01-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض كرمانشاه جزء سه استان برتر كشور در عرصه ووشو است

رییس فدراسیون ووشو:

كرمانشاه جزء سه استان برتر كشور در عرصه ووشو است

كرمانشاه - رییس فدراسیون ووشو كرمانشاه گفت: هیات ووشو كرمانشاه در سال 90 جزء سه هیات برتر كشور یوده است.

به گزارش ایرنا، هیات ووشو روز چهارشنبه به نقل از كتر علی نژاد افزود: كرمانشاه در سال 89 به عنوان چهارمین هیات برتر شناخته شد و به احتمال قریب به یقین جز سه هیات برتر در سال 90 خواهد بود كه این خود نشان دهنده زحماتی است كه موذنی رییس هیات استان كشیده تا شرایط امروز را بوجود آورده است.

وی خاطرنشان كرد: در كرمانشاه جای خانه ووشو خالی است، اما خوشحالیم مسوولین استان از تكمیل این خانه در سال آینده خبر داده اند.

وی گفت: اتفاقات مثبت بسیاری از چند سال پیش در ووشو روی داده و روند رضایت بخش بوده است، اگر بخواهیم این روند ادامه پیدا كند در ابتدا باید از لحاظ كمی تعداد ووشو كاران را افزایش دهیم و در درجه دوم به روش علمی استعداد یابی را در دستور كار قرار دهیم.

علی نژاد در ادامه بر توسعه كیفی ووشو و داشتن برنامه ریزی مشخص تاكید كرد تا شاهد موفقیت ووشو در مسابقات آسیایی اینچون باشیم.

وی با اشاره به قهرمانی خانم هاشمی سانداكار 60 كیلو گرم كرمانشاهی در مسابقات جهانی گفت: كرمانشاه باید در اینچون نماینده داشته باشد كه بتواند مدال بگیرد، مثلا هاشمی می تواند نماینده خوبی باشد هر چند در وزن وی رقبای سرسختی مشغول تمرین هستند.

وی در خاتمه بر محو و برطرف كردن پدیده دوپینگ تاكید كرد و گفت: دوپینگ پدیده ای كاملا ضد اخلاقی و ضد انسانی است و به هیچ عنوان قهرمان دوپینگی نمی خواهیم.

در پایان این جلسه دكتر مهدی علی نژاد به پاس تقدیر از هیئت های شهرستانی تابع استان كرمانشاه به هر یك از هیئت ها مبلغ 10 میلیون ریال كمك مالی كرد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید