03-06-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ارتباط پنج روستای بخش گواور گیلانغرب با مركز بخش همچنان بسته است
ارتباط پنج روستای بخش گواور گیلانغرب با مركز بخش همچنان بسته است
قصرشیرین - فرماندار گیلانغرب گفت: ارتباط پنج روستای بخش گواور با مركز بخش از سه روز پیش تاكنون همچنان بسته است و تردد به این روستاها به سختی صورت می گیرد.
'اردشیر رستمی' روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: به علت بارش سنگین برف روز یكشنبه ارتباط 70 روستای بخش گوارو از توابع این شهرستان با مركز بخش قطع شده بود كه با تلاش عوامل راهداری و تیم های امداد و نجات جمعیت هلال احمر در دو روز گذشته ارتباط 65 روستا كه در محاصره برف قرار داشتند برقرار شد.
وی اضافه كرد: برغم تلاش های صورت گرفته هنوز ارتباط پنج روستای بخش گواور كه در محاصره برف قرار دارند قطع است ولی تلاش عوامل راهداری، هلال احمر و دیگر دستگاههای امدادرسان برای بازگشایی راه ارتباطی این روستاها ادامه دارد.
رستمی اظهار داشت: عدم وجود امكانات كافی در بخش گواور و دهیاریهای منطقه باعث شد تا راه ارتباطی این روستاها تاكنون بسته باشد ولی با استقرار تیم های امدادی و راهداری در منطقه و استفاده از همه توان امكاناتی، راه ارتباطی این روستاها كه در دهستان گواور و منطقه چیكان منصوری قرار دارند تا ظهر امروز بازگشایی خواهد شد.
وی امكانات برف روبی راهداری موجود در منطقه را به لحاظ گستردگی حوزه جغرافیایی و كوهستانی بودن بخش گواور كافی ندانست و خواستار تجهیز راهدارخانه های شهرستان به امكانات بیشتر امداد رسان شد.
فرماندار گیلانغرب تاكید كرد: به دلیل بارش سنگین برف و برودت هوا همه مدارس مقاطع ابتدایی و راهنمایی این شهرستان امروز سه شنبه تعطیل است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|