04-07-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
تساوی تیم فوتبال شیرین فراز كرمانشاه مقابل نیروی زمینی تهران
تساوی تیم فوتبال شیرین فراز كرمانشاه مقابل نیروی زمینی تهران
كرمانشاه - تیم فوتبال شیرین فراز كرمانشاه در هفته بیست و چهارم مسابقات لیگ دسته اول باشگاههای كشور (جام آزادگان) مقابل نیروی زمینی تهران با نتیجه یك بر یك به تساوی دست یافت.
به گزارش ایرنا، این دیدار عصر روز پنجشنبه در زمین اختصاصی نیروی زمین تهران برگزار شد.
شیرین فراز كرمانشاه در حالی كه مسابقات نیم فصل دوم خود را خوب آغاز كرده بود و توانست با نتایج مطلوب، خود را به عنوان یكی از مدعیان صعود به لیگ برتر مطرح سازد، ناگهان دچار افت شد و بعد از آنكه پیروزی ارزشمندی را مقابل گهر زاگرس در دقیقه پایانی وقتهای تلف شده از دست داد، نتوانست پیروزیهای گذشته اش را تكرار و به مرور از صدرجدول فاصله گرفت.
شیرین فراز كرمانشاه كه در سه مسابقه اخیر خود كه دو دیدار آن نیز در خانه بوده است تنها یك امتیاز كسب كرده و عملا رویای صعود به لیگ برتر را با كسب این نتایج ضعیف به دست فراموشی سپرد.
شیرین فراز در پایان هفته بیست و چهارم مسابقات، با كسب 31 امتیاز در مكان هشتم جدول رده بندی گروه دوم قرار گرفته است.
سرپرست تیم فوتبال نیروی زمینی تهران بعد از تساوی تیمش برابر شیرین فراز با بیان اینكه زمین مسابقه كیفیت مطلوبی نداشت، گفت: اگر زمین مسابقه از شرایط بهتری برخوردار بود می توانستیم به پیروزی برسیم.
'حسین اخوت' افزود: دو تیم بازی قابل قبولی به نمایش گذاشتند اما تیم شیرین فراز بسیار بازی بسته ای را به نمایش گذاشت.
وی گفت: اگر تیم كرمانشاهی بازی بسته ای به نمایش نمی گذاشت قطعا ما پیروز این مسابقه بودیم اما در مجموع نیروی زمینی بازی قابل قبولی به نمایش گذاشت.
سرپرست تیم نیروی زمینی در خصوص تیم شیرین فراز كرمانشاه گفت: این تیم برای كسب حداقل امتیاز به تهران آمد و در نهایت به هدف خود رسید.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|