04-09-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
پدیده گرد و غبار امروز هم در آسمان قصرشیرین حاكم است
پدیده گرد و غبار امروز هم در آسمان قصرشیرین حاكم است
قصرشیرین - ورود سامانه گرد و غبار از صبح دیروز 20 فروردین تاكنون شهرستان مرزی قصرشیرین را فرا گرفته و موجب كاهش دید افقی در این منطقه به 9 هزار متر در روز جاری شده است.
دیده بان اداره هواشناسی قصرشیرین گفت: آلودگی هوای امروز شهرستان به دلیل ورود سامانه گرد و غبار ناپایداری است كه از دیروز وارد هوای منطقه شده است و تا اواخر وقت امروز در هوای قصرشیرین باقی خواهد ماند.
'امیر پرویز نجفی' روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینكه از روز سه شنبه تا پنجشنبه هفته جاری برای آسمان این شهرستان بارش باران پیش بینی شده، افزود: در این شرایط جوی احتمال بروز گرد و غبار در برخی ساعات از روز هم وجود دارد.
وی با بیان اینكه هم اكنون دمای هوای قصرشیرین 22 درجه سلسیوس بالای صفر و میزان رطوبت در جو منطقه 39 درصد است، اظهار داشت: گرد و غبار موجود در هوای قصرشیرین نتیجه طوفانهای شن در بیابانهای شمال كشور عراق است كه بعد از چند روز به وسیله باد از مرزهای غربی وارد كشور ایران شده و موجب آلودگی هوای شهرهای مرزی كشور از جمله قصرشیرین شده است.
در همین ارتباط شبكه بهداشت و درمان شهرستان قصرشیرین با صدور اطلاعیه ای به شهروندان بویژه افراد مسن، كودكان و بیماران قلبی و آسمی هشدار داد با توجه به آلودگی هوا از ورود به فضای باز و آزاد خودداری كنند در صورت لزوم حتما از ماسك استفاده نمایند.
هم اكنون میزان دید در این شهرستان حدود 9 هزار متر است كه هزار متر از حد طبیعی استاندارد یك هوای سالم و پاك كه 10 هزار متر است، كمتر می باشد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|