نمایش پست تنها
قدیمی 06-16-2008
Maad آواتار ها
Maad Maad آنلاین نیست.
کاربر حرفه ای

سپاسها: : 0

299 سپاس در 262 نوشته ایشان در یکماه اخیر

متاسفم كه بايد به هم تبريك بگوييم!
بهمن فروتن:
اين بردها توشه‌ي مناسبي براي صعود به جام‌جهاني نيست
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

كارشناس فوتبال ايران گفت: متاسفم كه فوتبال‌مان آن قدر ضعيف شده كه براي صعود از گروهي كه تيم‌هاي سوريه، امارت و كويت در آن قرار دارند بايد به هم تبريك بگوييم.
بهمن فروتن در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: من از صعود تيم ملي به مرحله بعد خوشحالم. معتقدم كه اگر در اين مرحله متوقف مي‌شديم، فوتبال‌مان عقب مي‌افتاد. اگر بخواهيد از يكي از خوشحالي‌هاي واقعي صحبت كنيد بايد از خوشحالي من حرف بزنيد چرا كه من هميشه پشتيبان "دايي" و تيم‌اش بودم.
وي افزود: اما خيلي انتقاد دارم. ما در نيمه اول در بازي مقابل سوريه بايد چهار بر صفر از حريف عقب مي‌افتاديم. در اين نيمه ما حتي به دروازه سوريه هم نزديك نشديم. بايد بدانيم كه در آينده همه تيم‌ها مثل سوريه نيستند. تيم‌هايي كه ما در آينده با آنها روبه‌رو مي‌شويم شرايط‌شان فرق مي‌كند و اگر سوريه از چهار موقعيت مسلم‌اش هيچ گلي به ما نزد اما، اين تيم‌ها از تمام موقعيت‌هايشان استفاده مي‌كنند.
فروتن ادامه داد: ما بايد واقع‌بين باشيم. متاسفانه يا خوشبختانه بازي ايران مقابل سوريه پس از قطع پخش بازي اسپانيا و سوئد نشان داده شد. اگر روزي مسابقه‌اي در كار نبود پيروزي تيم ملي به دل آدم مي‌چسبيد اما، وقتي پخش يك بازي بين‌المللي قطع مي‌شود و يك بازي ديگر كه از روي اتفاق آن هم سطحي بين‌المللي دارد، نشان داده مي‌شود آدم فكر مي‌كند كه ما در كره ديگري زندگي مي‌كنيم.
وي به اردوي تيم‌هاي ملي سوئد و اسپانيا اشاره كرد و افزود: من بيش از دوران عمر دايي در بازيگري و مربي‌گري در اين فوتبال مربي بوده‌ام. وقتي اسپانيا با سوئد در مجموع با ده روز اردو چنين شرايطي پيدا مي‌كنند و ما پس از گذشت يك ماه از اردوي تيم ملي چنين وضعي داريم بايد به اين نتيجه برسيم كه ظاهرا كاري در اردوي تيم ايران انجام نمي‌شود.
وي افزود: اگر اين برد زماني بود كه ما بليت آفريقاي جنوبي را گرفته بوديم آن موقع مي‌توانستيم به كادرفني بگوييم كه دست‌تان درد نكند اما، وقتي مي‌بينيم شرايط‌مان در برابر تيم‌هاي نه چندان قوي اين چنين است، به اين نتيجه مي‌رسيم كه در اين اردوي يك ماهه كاري انجام نشده است. زمان يك ماه بسيار زياد است، آن هم يك ماهي كه دوران آماده‌سازي نيست و ما مي‌توانيم صبح و بعدازظهر كارهاي تاكتيكي را در تيم جا بيندازيم. بازيكنان ايراني بهترين‌اند و اين شي لوكس كه كادرفني و دايي در اختيار دارد، در اختيار كادرفني همه تيم‌ها نيست.
وي افزود: متاسفم كه فوتبال ما آن قدر ضعيف شده كه پس از صعود از گروهي كه تيم‌هاي امارات، سوريه و كويت در آن قرار دارد بايد به هم تبريك بگوييم. نبايد به دنبال پنهان كردن نقاط ضعف باشيم. من شديدا به شرايط فني تيم انتقاد دارم. معتقدم كه تيم ملي با شانس برابر سوريه به پيروزي رسيد و اين برد سوال‌برانگيز نمي‌تواند توشه‌ي مناسبي براي صعود ما به جام جهاني باشد.
اين مربي فوتبال ايران درباره برنامه‌هايي كه بايد مدنظر فدراسيون فوتبال و كادرفني قرار گيرد، گفت: وقتي ما به مرحله بعد برويم با تيم‌هاي قوي‌تري سروكار داريم. بنابراين فدراسيون بايد برنامه‌ جداگانه‌ و منطقي را براي ليگ و تيم ملي تنظيم كند تا تداخلي در اين برنامه‌ها ايجاد نشود. با اين كار از برخورد سرمربي تيم ملي با مربيان باشگاهي و بالعكس جلوگيري مي‌كنيم.
فروتن افزود: فدراسيون بايد بازي‌هاي تداركاتي مناسبي را با تيم‌هاي بزرگ جهان براي تيم ملي تدارك ببيند.
وي با بيان اينكه تيم ملي به يك مربي تمرين دهنده خارجي نياز دارد، گفت: دايي بايد بداند كه نتوانسته از اين يك ماه براي آماده كردن تيم استفاده كند. اگر تماشاگر معمولي با نتايج تيم ملي گول مي‌خورد، مربيان فوتبال ضعف‌هاي فني تيم ملي را ديده‌اند. براي من اين قابل قبول نيست كه "فيرات" خط دهنده‌ي اصلي در مسايل فني تيم ملي باشد. خود دايي هم بايد بداند كه حضور در تمرينات مدرن تيم‌هاي اروپايي و خواندن چندن كتاب نمي‌تواند تيم را راه بياندازد. معتقدم كه تيم ملي به يك مربي خارجي خوب در كنار دايي نياز دار
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید