نمایش پست تنها
قدیمی 04-21-2012
SOHRAB_HAZHII آواتار ها
SOHRAB_HAZHII SOHRAB_HAZHII آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 1,057

1,792 سپاس در 899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض بازی بعدی

محسن عاشوري گفت: در حال حاضر در باشگاه پرسپوليس

از مديرعامل گرفته تا كوچك‌ترين اعضاي باشگاه در حال

تلاش براي موفقيت تيم هستند.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مربی سرخپوشان در غیاب مصطفی دنیزلی سرمربی این تیم که طبق هماهنگی های قبلی با باشگاه به کشورش سفر کرده است، در کنفرانس پیش از بازی با سایپا از هفته سی و یکم رقابت های لیگ برتر فوتبال، در جمع اصحاب رسانه گفت: پيش از هر چيز جا دارد درباره علت عدم حضور سرمربی در اين كنفرانس توضيح بدهم كه كمي در روزهاي گذشته پيرامون آن شايعاتي به وجود آمده بود و رفتن او به تركيه را ناگهاني خوانده بودند در حالي كه اصلا اين طور نبود و طبق قراري كه با باشگاه گذاشته شده بود، ایشان برای زایمان دخترش به مرخصی رفته است.
وی درخصوص دیدار با سایپا افزود: سايپا تيم يكدستي است كه بازيكنان خوب و جواني دارد. آن‌ها در ليگ شانه به شانه‌ي ما حركت كرده‌اند و من به بازيكنان هم تذكر دادم كه اين بازي به لحاظ امتياز و تثبيت موقعيت ما در جدول، اهميت بسيار زيادي دارد.
عاشوری در ادامه گفت: ما در اين مدت و پس از بازي با الغرافه تمرين خاصي نداشتيم. فقط روز گذشته يك جلسه تمرين ريكاوري برگزار كرديم و امروز عصر هم تمرين سبكي پيش از بازي خواهيم داشت. چند بازيكن مصدوم داريم كه پزشك تيم بايد اعلام كند آيا به اين بازي مي‌رسند يا خير.
مربی سرخپوشان در مورد انتقادهاي علي كريمي پس از بازي با الغرافه از دنيزلي تصریح کرد: صحبتي كه مي‌كنم نظر شخصي من است و مسئوليت اين كار در درجه نخست با دنيزلي است اما بر اساس تجربه‌اي كه پس از ساليان سال در فوتبال پيدا كرده‌ام بايد بگويم علي كريمي بازيكني است كه توانايي‌هايش چه از نظر فني و چه به لحاظ اخلاقي، براي همه فوتبال‌دوستان مشخص است. كريمي چه در زمين بازي و چه در تمرين، تلاش زيادي مي‌كند و دنيزلي هم با تمام تجربه و سابقه‌اي كه دارد از نظرات كريمي استفاده مي‌كند.
وي ادامه داد: هر انساني ممكن است در زندگي‌اش اشتباه كند اما اصل حرفه‌اي فوتبال مي‌گويد كه ما بايد اشتباه‌هايمان را در درون خودمان حل كنيم. در حال حاضر در باشگاه پرسپوليس از مديرعامل گرفته تا كوچك‌ترين اعضاي باشگاه در حال تلاش براي موفقيت تيم هستند. من نمي‌دانم كه دنيزلي چه برخوردي با كريمي خواهد داشت اما دنيزلي فردي است كه هيچ موقع اشتباه‌هاي شاگرد و دستيارش را علني نمي‌كند. به همين خاطر اگر هم اشتباهي وجود داشته دنيزلي بايد درباره آن صحبت كند چرا كه مسئول مسائل فني اوست.
مربي پرسپوليس در پایان در خصوص اینکه شيث رضايي از چه زماني مي‌تواند در ليگ بازي كند، گفت: اين طور كه سردار زارع قائم مقام باشگاه به ما اعلام کرده است؛ محروميت رضايي هفتم ارديبهشت تمام مي‌شود و او مي‌تواند براي پرسپوليس به ميدان برود.

مدتهاست دلم هوای تورا داردوبی هوا نفس میکشم
کاربران زیر از SOHRAB_HAZHII به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید