نمایش پست تنها
قدیمی 06-17-2008
Maad آواتار ها
Maad Maad آنلاین نیست.
کاربر حرفه ای

سپاسها: : 0

299 سپاس در 262 نوشته ایشان در یکماه اخیر

پترچك پس از حذف چك: اشتباه من باعث شد حذف شويم

یوفا:
پترچك، دروازه‌بان تيم ملي جمهوري چك كه تيمش يك‌شنبه شب برابر تركيه از رقابت‌هاي جام ملت‌هاي اروپا (يورو 2008) كنار رفت، پس از اين بازي گفت: تنها مساله مثبت درمورد اين فصل اين است كه بالاخره به پايان رسيد.

به گزارش یوفا سنگربان باشگاه چلسي افزود: زماني كه اشتباهي از شما سرمي‌زند بايد ‌آن را اعتراف كنيد. اين اشتباه من بود كه باعث شد ما از دور رقابت‌ها كنار برويم.

چك درباره گل دوم تركيه و اشتباه خود گفت: ناگهان توپ در حالي كه سعي مي‌كردم آن را در اختيار بگيرم از دستانم رها شد و درست مقابل پاي نيهات فرود آمد. فوتبال توسط يازده بازيكن انجام مي‌شود ومتاسفانه همواره برخي خوب كار مي‌كنند و برخي ديگر بد.

پترچك كه فصل گذشته به دليل ضربه پاي بن‌هيم مجبور شد 50 بخيه روي صورت خود بزند، افزود: فصل بسيار بدي را پشت سر گذاشتم و بدشانسي پشت بدشانسي براي من به وقوع پيوست. هر بار كه از لحاظ روحي روبه بهبودي مي‌رفتم حادثه ناگوار و يامصدوميت ديگري رخ مي‌داد و اين بار وضعيت بيش از پيش بدتر شد چرا كه تيم با اشتباه من با جام ملت‌ها خداحافظي كرد.

چك در خاتمه گفت: اميدوارم سير بدبياري‌هاي من به پايان رسيده باشد، به دنبال شروع فصل آينده و هزاران تجارب جديد هستم.
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید