پترچك پس از حذف چك: اشتباه من باعث شد حذف شويم
یوفا: پترچك، دروازهبان تيم ملي جمهوري چك كه تيمش يكشنبه شب برابر تركيه از رقابتهاي جام ملتهاي اروپا (يورو 2008) كنار رفت، پس از اين بازي گفت: تنها مساله مثبت درمورد اين فصل اين است كه بالاخره به پايان رسيد.
به گزارش یوفا سنگربان باشگاه چلسي افزود: زماني كه اشتباهي از شما سرميزند بايد آن را اعتراف كنيد. اين اشتباه من بود كه باعث شد ما از دور رقابتها كنار برويم.
چك درباره گل دوم تركيه و اشتباه خود گفت: ناگهان توپ در حالي كه سعي ميكردم آن را در اختيار بگيرم از دستانم رها شد و درست مقابل پاي نيهات فرود آمد. فوتبال توسط يازده بازيكن انجام ميشود ومتاسفانه همواره برخي خوب كار ميكنند و برخي ديگر بد.
پترچك كه فصل گذشته به دليل ضربه پاي بنهيم مجبور شد 50 بخيه روي صورت خود بزند، افزود: فصل بسيار بدي را پشت سر گذاشتم و بدشانسي پشت بدشانسي براي من به وقوع پيوست. هر بار كه از لحاظ روحي روبه بهبودي ميرفتم حادثه ناگوار و يامصدوميت ديگري رخ ميداد و اين بار وضعيت بيش از پيش بدتر شد چرا كه تيم با اشتباه من با جام ملتها خداحافظي كرد.
چك در خاتمه گفت: اميدوارم سير بدبياريهاي من به پايان رسيده باشد، به دنبال شروع فصل آينده و هزاران تجارب جديد هستم.