در گفت و گو با فارس
كاظميان: جذب من و سامره هوش بالاي عجمان را مشخص ميكند
خبرگزاري فارس: مهاجم ايراني تيم فوتبال عجمان امارات گفت: مسئولان اين تيم با هوش هستند كه من و سامره را براي خط حمله انتخاب كردند.
جواد كاظميان در گفت و گو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: تفاوت پيشنهاد مالي الشارجه و عجمان زياد بود كه ترجيح دادم اين تيم را انتخاب كنم. مربي الشارجه سرمربي سابق خودم بودم و اصرار داشت به آنجا بروم؛ اما نشد.
وي افزود: اولين بار كه مسئولان عجمان با من تماس گرفتند، به آنها جواب منفي دادم؛ اما بعد از اينكه سامره با آنها قرارداد بست، دلم راضي شد به اين تيم بروم.
جواد كاظميان درباره شرايط عجمان تازه به ليگ دسته اول صعود كرده، اظهار داشت: درست است كه اين تيم، تازه به ليگ دسته اول صعود كرده؛ اما حتما اوضاع اين تيم را متحول ميكنيم. اينجا توقع از ما زياد است.
اين هافبك با بيان اينكه از دو تيم ليگ تركيه و يك تيم از آلمان پيشنهاد داشت، عنوان كرد: هدفم اين بود كه به اروپا بروم؛ اما پيشنهاد مالي اين تيم خيلي كم بود. نميخواستم ارزان به يك تيم اروپايي بروم. قرارداد مالي خوب در اروپا باعث ميشود نوع ديگري با بازيكن برخورد كنند. مبلغ قرارداد ميزان شخصيت بازيكن را مشخص ميكند.
وي ادامه داد: من و سامره در فصل قبل در الشعب بازي كرديم و شناخت خوبي از يكديگر داريم. به همين دليل، مسئولان عجمان هر دوي ما را جذب كردند. پس از سالها، امسال دوباره پيراهني به رنگ نارنجي ميپوشم.