نمایش پست تنها
قدیمی 06-17-2008
Maad آواتار ها
Maad Maad آنلاین نیست.
کاربر حرفه ای

سپاسها: : 0

299 سپاس در 262 نوشته ایشان در یکماه اخیر

حميد استيلي:
هيات‌مديره تاييد كند از فردا شروع مي‌كنم
من و اعضاي هيات مديره با هم مشكلي نداريم

ر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

حميد استيلي تاكيد كرد كه هيچ اختلاف نظري براي حضورش به عنوان سرمربي جديد پرسپوليس در هيات مديره باشگاه وجود ندارد ولي همه چيز در‌اين باره فردا مشخص مي‌شود.

دستيار اول افشين قطبي در فصل گذشته‌ي رقابت‌هاي ليگ برتر در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، و با اشاره به نشست يك‌شنبه شب با هيات مديره گفت: هيچ مشكل خاصي وجود ندارد. برنامه‌هايم را به هيات مديره ارايه كرده‌ام و قرار است امشب درمورد آن تصميم‌گيري كنند.

وي افزود: كليه‌ي اعضاي هيات مديره از مجموع برنامه‌هاي ارايه ‌شده رضايت داشتند و من نيز مذاكرات را خوب برآورد مي‌كنم. به هر حال در صورت توافق قطعي و بررسي نهايي هيات مديره از فردا (سه‌شنبه) رسما كارم را در پرسپوليس شروع خواهم كرد.

استيلي تاكيد كرد: دستيارانم نيز مشخص شده‌اند اما، علاوه بر كماسي و عزيزيان افراد ديگري نيز خواهند بود كه پس از قطعي شدن موضوع درمورد آنها بحث خواهيم كرد.

استيلي هم‌چنين در پاسخ به سوال ايسنا مبني بر اينكه ظاهرا بعضي از اعضاي هيات مديره مخالف حضور شما به عنوان سرمربي هستند، گفت: اين مسايل مطرح نيست همه‌ي اعضاي هيات مديره نظرات مثبت و سازنده‌اي داشتند. من و اعضاي هيات مديره با هم مشكلي نداريم اما، مقرر شده در جلسه‌ي امشب درمورد اين موضوع تصميم‌گيري كنند
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید