نمایش پست تنها
قدیمی 05-06-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض قاتل فراری در شهرستان یزد شناسایی و دستگیر شد

قاتل فراری در شهرستان یزد شناسایی و دستگیر شد

قصرشیرین - یك مقام انتظامی در شهرستان گیلانغرب گفت: پس از حدود دو ماه كار تحقیقاتی و پلیسی، قاتل فراری كه در اوایل سال 89 سه نفر را در گیلانغرب و سرپلذهاب به قتل رسانده بود، سرانجام در شهرستان یزد شناسایی و دستگیر شد.

این مقام انتظامی كه خواست نامی از او برده نشود، روز یكشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: 'ف - ی' در فروردین ماه سال 89 به دلیل مسایل خانوادگی سه نفر را در شهرستان های سرپلذهاب و گیلانغرب به قتل رسانده بود ولی اسفند ماه پارسال در حین انتقال به زندان كرمانشاه در منطقه اسلام آباد غرب از دست مامورین گریخته بود.

وی تاكید كرد: این فرد سرانجام پس از حدود دو ماه تحقیق، بررسی و ردگیری تماس تلفنی در یك عملیات ردیابی از سوی مامورین ویژه انتظامی شهرستان گیلانغرب در شهرستان یزد شناسایی و دستگیر شد.

'ف - ی' اهل و ساكن شهرستان سرپل ذهاب فروردین سال 89 با انگیزه مسایل خانوادگی مرتكب یك فقره قتل در سرپل ذهاب و دو فقره در محدوده روستای كل كش از توابع شهرستان گیلانغرب شد و پس از مدت كوتاهی از وقوع این قتل ها دستگیر، محاكمه و زندانی شده بود ولی اسفند ماه سال گذشته زمانیكه پس از بازجویی نهایی در دادگستری شهرستان گیلانغرب به زندان كرمانشاه منتقل می شد به بهانه رفتن به دستشویی در محل ترمینال اسلام آباد غرب با همكاری عده ای از بستگانش از دست مامورین انتظامی فرار كرده بود.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید