نمایش پست تنها
قدیمی 05-07-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض مهلت ثبت نام سیزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت تاچهارم خرداد تمدید شد

مهلت ثبت نام سیزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت تاچهارم خرداد تمدید شد

كرمانشاه - مدیركل فنی و حرفه ای استان كرمانشاه از تمدید مهلت ثبت نام سیزدهمین دوره مسابقات ملی مهارت تا چهارم خرداد ماه خبر داد و گفت: ثبت نام این دوره از 26 فروردین ماه آغاز شده است.

فرشید امیری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) افزود: علاقه مندان می توانند با رعایت شرط سنی برای داوطلبان رشته های ساخت و تولید تیمی و مكاترونیك متولدین 11/10/1366 به بعد و برای سایر رشته ها 11/10/1369 به بعد، در این دوره از مسابقات شركت كنند.

امیری اظهار داشت: این مسابقات فرصتی را فراهم می آورد كه مهارت های آموزشی در سطح جامعه شناسانده شده و در جهت شكوفایی آن ها گام های اساسی برداشته شود.

وی گفت: برای ترویج فرهنگ مهارت در جامعه و نخبه پروری بهتر برگزاری چنین مسابقاتی الزامی می باشد.

امیری با بیان اینكه مرحله شهرستانی سیزدهمین مسابقات ملی مهارت در خرداد ماه سال جاری انجام می شود، عنوان داشت: برگزیدگان این مرحله در رقابت مرحله استانی ( كه به صورت پروژه عملی اجرایی می شود) در روزهای 29 و 30 تیر ماه شركت می كنند.

وی افزود: برگزیدگان مرحله استانی این دوره از مسابقات نیز به مرحله كشوری در شهریور ماه راه می یابند.

امیری در پایان گفت: برگزیدگان مهارتی و اخلاقی كشوری این دوره از مسابقات به همراه برگزیدگان سال 90 مورد تأیید دفتر مسابقات بین المللی مهارت، پس از طی اردوهای آماده سازی برای شركت در مسابقات جهانی مهارت كه هر دو سال یك بار انجام می شود، اعزام خواهند شد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید