05-08-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سینما آزادی كرمانشاه اواسط هفته آینده افتتاح می شود
رییس حوزه هنری استان كرمانشاه:
سینما آزادی كرمانشاه اواسط هفته آینده افتتاح می شود
كرمانشاه - رییس حوزه هنری استان كرمانشاه از افتتاح رسمی سینما آزادی در اواسط هفته آینده خبر داد.
' عباس سروری ' روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) افزود: قرار است این سینما كه برای عملیات بازسازی آن نزدیك به هشت ماه زمان صرف شد، دوشنبه هفته آینده مورخ 25 اردیبهشت سالجاری با حضور میهمانانی از موسسه سینما شهر و حوزه هنری كشور به بهره برداری برسد.
وی، كل اعتبار صرف شده برای بازسازی این سینمای فرسوده را بیش از 10 میلیارد ریال عنوان و تصریح كرد: این اعتبار با همكاری موسسه سینما شهر و استانداری كرمانشاه تامین شد.
سروری در خصوص وضعیت جدید سینما آزادی نیز اظهار داشت: سالن جدید این سینما به تمامی امكانات پیشرفته مجهز شده و ظاهر آن در مقایسه با قبل، كاملا نوین و متحول شده است.
وی در ادامه اعلام كرد: همچنین از خرداد ماه سالجاری عملیات بازسازی سینما پیروزی كرمانشاه نیز آغاز خواهد شد.
سروری با بیان اینكه عملیات بازسازی سینما پیروزی كاری پیچیده تر و مشكل تر از سینما آزادی است، اظهار داشت: سینما پیروزی قرار است به سه سالن سینما تبدیل شود.
با افتتاح سینما آزادی، تعداد سینماهای فعال شهر كرمانشاه به دو باب افزایش خواهد یافت.
هم اكنون تنها یك سینما با نام ' سینما فرهنگ ' كه متعلق به بخش خصوصی است در كلانشهر یك میلیون نفری كرمانشاه فعال است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|