05-08-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
همزمان با روز ولادت حضرت زهرا (س)؛ جشن بزرگ كوثر در كرمانشاه برگزار می شود
همزمان با روز ولادت حضرت زهرا (س)؛
جشن بزرگ كوثر در كرمانشاه برگزار می شود
كرمانشاه - مسوول جامعه بسیج زنان استان كرمانشاه گفت: همزمان با ولادت حضرت زهرا (س)، جشن بزرگ كوثر با حضور زنان بسیجی در كرمانشاه برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا)، فرنگیس الماسی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به عناوین و روز شمار برنامه های هفته زن و مقام مادر ، گفت: اولین روز از هفته زن با عنوان زن، ارزش های اسلام و تعالی جامعه فاطمی نامگذاری شده است.
وی با تاكید براین كه روز دوم با عنوان زن، بصیرت، عفاف و بیداری اسلامی می باشد، افزود: در روزهای اول و دوم هفته زن جشن های بزرگ كوثر در مركز كرمانشاه و شهرستان های استان برگزار می شود.
الماسی گفت: در این دو روز مسابقات مذهبی و معنوی، نمایشگاه كتاب، نشست عفاف و حجاب، محافل انس با قرآن، دیدار از آسایشگاه سالمندان، جشنواره قصه ها و لالایی های مادران و جشنواره غذا از مهمترین برنامه های برنامه ریزی شده برای پایگاههای بسیج سراسر استان است.
وی عنوان روز سوم هفته زن در استان را زن، زندگی سالم، نشاط و تحكیم بنیاد خانواده عنوان كرد و گفت: در این روز برنامه های نشست سیاسی براساس زندگینامه سیاسی حضرت زهرا (س)، نشست عفاف و حجاب، مسابقات ارغوانی از بهشت، كلاس مشاوره تربیتی، دیدار از خانواده های زنان شهیده و جانباز و كوهپیمایی در پایگاههای مختلف بسیج در استان برگزار می شود.
دبیر ستاد جشن میلاد كوثر در استان كرمانشاه اظهار داشت: در روز سه شنبه هفته زن با عنوان روز زن، حمایت از كار و سرمایه ایرانی و رونق تولید ملی برنامه هایی چون مسابقه نقاشی كودكان با موضوع مادر مهربان من، تقدیر از مادر نمونه، زن نمونه، دختر نمونه، محافل انس با قرآن، مسابقات وصیت نامه امام (ره) ، دیدار خانواده شهدا و جانبازان ، مسابقات كتابخوانی و نشست عفاف و حجاب طرح ریزی شده است.
وی با بیان اینكه روز پنجم از هفته زن با عنوان زن، ولایتمداری و كرامت انسانی نامگذاری شده است، گفت: برگزاری مسابقات ارغوانی از بهشت ، كتابخوانی عفاف و حجاب، نقاشی و خطاطی و معماهای قرآنی ، زیارت حدیث كساء ، نشست سیاسی و كوهپیمایی و پیاده روی در این روز اجرایی می شود.
الماسی افزود: در روز پنجشنبه با عنوان زن، امنیت و مشاركت اجتماعی ، غبار روبی مزار شهدا انجام می گیرد و همراه با آن برنامه هایی چون كوهپیمایی و پیاده روی ، دیدار از خانواده شهدا و جانبازان ، مسابقات دلنوشته با عنوان بهترین مادر، بهترین كلام به مادر و گروه های سرود طرح ترنم باران و تقدیر از بانوان بهشتی برگزار خواهد شد.
وی گفت: در روز آخر هفته زن، برنامه های طرح ستاره های خورشیدی، نماز جمعه ، مسابقه كتابخوانی، كوهپیمایی و پیاده روی و زیارت حدیث كساء اجرا می شود.
الماسی، عنوان این روز را زن ، ایثار ، جهاد و فرهنگ انتظار ذكر كرد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|