05-11-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نمایشگاه كشوری فرش دستباف در كرمانشاه گشایش یافت
نمایشگاه كشوری فرش دستباف در كرمانشاه گشایش یافت
كرمانشاه - اولین نمایشگاه تخصصی فرش، تابلو فرش، ابریشم و دست بافته های روستایی و عشایری كشور روز پنجشنبه با حضور رییس مركز ملی فرش ایران در محل دایمی نمایشگاههای بین المللی كرمانشاه گشایش یافت.
مدیر امور شركت نمایشگاهی كرمانشاه در حاشیه گشایش این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه در سه هزار متر مربع برپا شده كه از این مساحت 800 متر آن به محصولات استان كرمانشاه اختصاص یافته است.
' بنفشه امامیان ' در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: دو هزار و 200 متر مربع از این نمایشگاه نیز به بافته ها و محصولات استانها و شهرستانهای تبریز ، قم ، كردستان ، كاشان ، اردكان ، یزد و ... اختصاص یافته است.
وی ادامه داد: همچنین قرآنی كه هر یك از صفحات آن توسط بافندگان استان قم، بافته شده است در این نمایشگاه در معرض دید عموم قرار داده خواهد شد.
امامیان 9 تا 12 صبح و 16 تا 20 عصر را ساعات بازدید از این نمایشگاه عنوان و تصریح كرد: نمایشگاه یاد شده تا 25 اردیبهشت ماه جاری برای بازید و خرید علاقه مندان دایر است.
وی با بیان اینكه محصولات این نمایشگاه با تخفیف به خریداران عرضه خواهد شد، گفت: گردآوری تولید كنندگان فرش دستباف دیگر استانها در كرمانشاه، فراهم كردن شرایط خرید راحت و ساده برای مردم و عرضه سریعتر محصولات تولید كنندگان به خریداران از جمله اهداف برپایی این نمایشگاه است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|