05-16-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بزودی دومین سیستم غسل میت مكانیزه كشور در كرمانشاه راه اندازی می شود
شهردار كرمانشاه خبر داد:
بزودی دومین سیستم غسل میت مكانیزه كشور در كرمانشاه راه اندازی می شود
كرمانشاه - شهردار كرمانشاه گفت: بزودی دومین سیستم غسل میت مكانیزه كشور ، پس از مشهد در كرمانشاه راه اندازی می شود.
به گزارش ایرنا، روابط عمومی شهرداری كرمانشاه روز یكشنبه به نقل از ' پیمان قربانی ' در آیین تجلیل از بانوان غساله سازمان آرامستانهای كرمانشاه كه به مناسبت هفته زن برگزار شد، افزود: فاطمه (س) آیینه تمام نمای انسان كامل و خورشید همیشه تابان فضیلت است.
وی گفت: مفتخریم كه پیرو آیینی هستیم كه در سیر به سوی كمال هیچ تفاوتی بین زن و مرد در آن وجود ندارد.
وی با اشاره به ارتقا جایگاه زن پس از پیروزی انقلاب، خاطرنشان كرد: حضرت امام خمینی (ره) نقش زن در جامعه را در همه ابعاد فعال، مهم و حیاتی می داند، چرا كه زنان مسلمان با حفظ عفاف خود نقش فعالی در اجتماع دارند.
شهردار كرمانشاه در ادامه با قدردانی از زحمات بانوان غساله آرامستان باغ فردوس كرمانشاه، تصریح كرد: همواره بدنبال فرصتی بودم تا از زحمات خواهران غساله آرامستان شهر قدردانی كنم.
قربانی در ادامه با بیان اینكه شغلی مقدس است كه در آن رضایت خداوند باشد، گفت: شغل شما بانوان غساله از این جهت مقدس است كه رضایت خداوند متعال را به دنبال دارد.
در پایان این مراسم از سوی شهردار كرمانشاه، با اهدای هدایایی از بانوان غساله آرامستان باغ فردوس تجلیل شد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|