نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی مشروطی چی نی شیرنی ندادن چی هست حالا 20 نمیشی میگی موفقیت آمیز نبوده؟ یا می خواهی شیرنی ندی؟ ******* تاریخ ارسال پست آناهیتا اله آبها چرا برا فرداست! ها مشروطی چی نی شیرینی ندادنم چی نی ای چیا چی نی 20؟؟؟؟!!!! چه زیبا!!! **** مثل اینکه دستم رو شد هی خواستم ندانین م روباتم آخرش دانستینان نقل قول: نوشته اصلی توسط رزیتا یه جا دیگه هم من دیدم تاریخ پست آناهیتا عجیب غریب بود کره ای آناهیتا بد شانس پست میذاره سایتگه میسوزه نقل قول: نوشته اصلی توسط فرانک بچه ها دشما هنو دانشجویین؟؟؟ موهاتون سفیده دیگه فرانک خانوم م موهام سفید شده البته پشتش معلوم نیس خدارو شکر فرانک خانوم علی چه کرد با کنکورش؟ نقل قول: نوشته اصلی توسط مهدی نکنه اینم آناهیتا تقلبی باشه امروز دیگه امتحانات رو تموم کرده و حس خوبی داره م اصلمم پیدا نمیشه چه برسه به تقلبی نقل قول: نوشته اصلی توسط Afsaneh- roj سلام آناهیتا جان . خب چرا میگی و دلخوش میکنی همه رو بعدش شیرینی نمیدی .. تولدت هم بهت تبریک می گم . ایشاالله همیشه سالم و تندرست زندگی کنی . ================= بعدش هم بادبزن خیلی هم خوبه مگه قدیم تر ها از بادبزن استفاده نمی کردن . دستت هم قوی میشه بهتر .. تازه پول برق هم نمیدی ============ ایشاالله که نمیفتی .. فکر کنم آرامشت برای اینه که نمی خوای شیرینی بدی .. ============ به جون خودم کلمه ی نذری رو شنیدم فکر کردم می خوای نذری بدی سلام افسانه خانوم گل و گلاب خودتون خوبید؟ بچه ها چطورن؟ شیرینی؟ کدام شیرینی ؟چه شیرینی؟ کی میخواد شیرینی بده ؟ ولی نه جدی صنعتی پاس شدم با 12.5 خیلی خوب شدم اصلا باورم نمیشهشیرینی هم میدم حالا وایسینان!!! **** آقا مادربورد کامپیوترمان نمیدانم سوخته نمیدانم چه بشش آمده چند روز پیش خواستم برم به بابام بگم درستش کنه اک ای شانس م همو موقع بری چه قبض گاز نیاد اونم چنی خدا تومن!!! از زمستان نیامده بود او موقع باید میامد خلاصه دیروز دادم درستش کنن تا ببینیمان درس میشه یا نه
مشروطی چی نی شیرنی ندادن چی هست حالا 20 نمیشی میگی موفقیت آمیز نبوده؟ یا می خواهی شیرنی ندی؟ ******* تاریخ ارسال پست آناهیتا اله آبها چرا برا فرداست!
یه جا دیگه هم من دیدم تاریخ پست آناهیتا عجیب غریب بود
نکنه اینم آناهیتا تقلبی باشه امروز دیگه امتحانات رو تموم کرده و حس خوبی داره
سلام آناهیتا جان . خب چرا میگی و دلخوش میکنی همه رو بعدش شیرینی نمیدی .. تولدت هم بهت تبریک می گم . ایشاالله همیشه سالم و تندرست زندگی کنی . ================= بعدش هم بادبزن خیلی هم خوبه مگه قدیم تر ها از بادبزن استفاده نمی کردن . دستت هم قوی میشه بهتر .. تازه پول برق هم نمیدی ============ ایشاالله که نمیفتی .. فکر کنم آرامشت برای اینه که نمی خوای شیرینی بدی .. ============ به جون خودم کلمه ی نذری رو شنیدم فکر کردم می خوای نذری بدی