نمایش پست تنها
قدیمی 07-11-2008
viola آواتار ها
viola viola آنلاین نیست.
کاربر عادی

سپاسها: : 0

9 سپاس در 7 نوشته ایشان در یکماه اخیر
viola به Yahoo ارسال پیام
Talking

نقل قول:
نوشته اصلی توسط امیر عباس انصاری نمایش پست ها
زرشک[IMG]****************************/24.gif[/IMG] [IMG]****************************/24.gif[/IMG]
سوال من کوش؟؟ حاج خانم ویولا؟؟؟[IMG]****************************/26.gif[/IMG]
به بابا .... حواس پرتی به حاج خانمها هم سرایت کرده[IMG]****************************/222.gif[/IMG]
خوب مثلا سوال شما این بود: بیست و هشت آبان هشتاد و پنج؟؟؟؟
منم میگم نخیر هشتم آبان هشتاد و پنج ... یعنی روزی که من به دیدار کسی رفتم و الان به خودم کمابیش میگم کاش پام میشکست و نمی رفتم که کم کمش و حداقل حداقلش حرمت ادب و دوستی و انصاف و عدالت و احترام و انسانیت و صداقت من نگه داشته بشه و اینجوری مفت و راحت خنجر از پشت نخورم.[IMG]****************************/80.gif[/IMG]
ای روزگار بی مرام[IMG]****************************/294.gif[/IMG]

خوب سوال من:
وظیفه دفاع جلو زن در بازی والیبال چیست (خانم ویولا سوال خیلی فنی بیده)

اره ديگه حواسمون پرت شده اثرات پيريه ديگه مادر جون [IMG]****************************/301.gif[/IMG] [IMG]****************************/301.gif[/IMG]
ببخشيد مادرجون نداشتيم جاش پدر جون گذاشتيم[IMG]****************************/242.gif[/IMG]
مخصوصا از وقتي حاج خانومم کرديد که ديگه هيچي
اصلا نبايد ازم توقع حواس جمع داشته باشيد[IMG]****************************/301.gif[/IMG]
خوب و اما جواب سو.ال فني شما :[IMG]****************************/259.gif[/IMG]
وظیفه دفاع جلو زن در بازی والیبال چیست؟؟؟؟[IMG]****************************/175.gif[/IMG] [IMG]****************************/291.gif[/IMG]
والا مادر جون زمان ما که بازي ميکرديم دفاع جولو زن و مرد نميشناخت و خلاصه هرکي بود با هرچي ميتونست دفاع ميکرد [IMG]****************************/219.gif[/IMG] [IMG]****************************/218.gif[/IMG] ديگه اسمش همراشه [IMG]****************************/259.gif[/IMG]
منتها اگه منظورتون از سوالتون شيطنت بود [IMG]****************************/247.gif[/IMG] بايد بگم دفاع جولو زن مثل شير وايميسه جولو تور يه فيگور دفاعي هم بخودش ميگيره[IMG]****************************/111.gif[/IMG] [IMG]****************************/111.gif[/IMG] که اصلا توپ بطور اتومات جرئت نميکنه بياد اينور .. .[IMG]****************************/167.gif[/IMG] ..[IMG]****************************/167.gif[/IMG] .[IMG]****************************/167.gif[/IMG] [IMG]****************************/242.gif[/IMG][IMG]****************************/243.gif[/IMG]ها اينم جواب شما و اما سوال...........
8ابان 86؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ف[IMG]****************************/297.gif[/IMG] وق تخصصي بيد ...........:D:D:D

ویرایش توسط viola : 07-11-2008 در ساعت 04:17 PM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید