07-31-2013
|
 |
کاربر عادی
|
|
سپاسها: : 163
196 سپاس در 63 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
سلام 2ست عزیز
خواهش میشه....بعد متوجه شدم نوشتین مشغول آماده شدن کنکور هستین من خودمم همینطورم 
من هارد رو به یه مرکز تعمیر تخصصی بردم و گفتن بد سکتور داره ، اولش که گفتن اطلاعات رو روی خود هارد بهت تحویل میدیم بعد یه 2 ساعت گفت هارد کاری براش نمیشه کرد و فقط اطلاعات بازیابی میشه بعد چند روز سرانجام امروز باهام تماس گرفتن که اطلاعات رو میتونن برگردونن .
نقل قول:
مثلاً برای convert از raw به ntfs یا fat32 باید روش مختلفی رو امتحان کنید ، ممکنه اصلاً این متد جواب نده و البته من هم میتونم در مورد متد های جدید شما رو کمک کنم
|
موافقم همونطور که خودتون هم گفتید گذشت زمان ، متد های جدید، راه حل های جدید میاره .
اما در مورد تعمیر خود هارد این مرکز گفت که فایده نداره حالا سوالم اینه به نظرتون هارد رو بفروشم( خود همین مرکز میخره ) یا نگهش دارم به امید پیشرفت تکنولوژی ؟؟؟
نقل قول:
باز هم چه بهتر از این که من رو قابل دونستید و به من پیام خصوصی دادید ازتون تشکر میکنم
|
خواهش میکنم ...بدون تعارف میگم ،مطالب مشابه زیادی تو نت در این موارد هست ولی خداییش کامنت و نظرات شما رو خوندم کاملا به نظرم با تجربه و کار کرده اومدین و کاملا واقع گرا و علمی
نقل قول:
هیچوقت دوست ندارم بگم و هیچوقت هم نمیگم نمیشه ، اینو از من نخواهید شنید ، منتها تصمیم با شماست
|
موافق و هم نظرم باهاتون ....
به قول بارنی استینسن چلنج اکسپتت
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|