نمایش پست تنها
قدیمی 03-25-2014
کارگر سایت آواتار ها
کارگر سایت کارگر سایت آنلاین نیست.
ادمین در لباس کارگر!

سپاسها: : 907

4,878 سپاس در 836 نوشته ایشان در یکماه اخیر
کارگر سایت به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض من و ميرزا مراد شبكه زاگرس كرمانشاه حسن رحماني

نقل قول:
نوشته اصلی توسط کارگر سایت نمایش پست ها
بگيد ترا خدا اگه چيزي درست ميكنن زياد شلوغش نكنن پر بازيگر نشه بازيگر خوب كم داريم ! هي او چند تا قديمي توش باشن بعد لوكيشن ها هم توي اتاق هاي امروزي و دكور هاي امروزي نباشه
حس كار رو خيلي جدي ميكنه
بايد حس طنز رو بپاشه تو صورت ادم
لباسهاي امروزي لوكيشن امروزي
داخل اتاق و خونه !
اين بازيگراي خانمي كه ابروشون يه جوريه خيلي رو اعصابن ! لطفا نباشن توي سريالا !
هميشه م حرف زدنشان عصباني و معترضه و پرشه شرشان مياد
طنز بايد همه چيش به هم بخوره .
سلام بچه ها عيدتون بازم مبارك .

اين پست رو چند ماه پيش در استقبال از سريال طنز شبهاي عيد 93 شبكه زاگرس كرمانشاه به اسم من و ميرزا مراد با بازيگري اقاي حسن رحماني نوشته بودم .

امشب دومين قسمت كامل اين سريالو ديدم
خنديديم خوشمون اومد و بازم اقاي رحماني مثل هميشه خوب كار كردند
اما حيفي ماجرا اينه كه كل بار طنز قضيه رو ايشون دارن به دوش ميكشن حداقل در اين 2 قسمتي كه من ديدم هيچ طنز ديگه اي جز ديالوگ ها و حركات هاي اقاي رحماني توش نبود
و اين معناي خوبي نداره يعني ما از 15 سال پيش به اين طرف شايد بازيگر طنز قوي نتونستيم بسازيم
البته شايد كمي غير منصفانه باشه اين حرف چون بايد نقش طنز كاركتر طنز و ديالوگ كافي براي باقي بازيگران هم در نظر گرفته بشه و اگر ضعيف عمل كنند بعد اين حرف رو زد
شايد دليل خاصي داشته باشه كه الان فعلا مركز ثقل طنزش رو روي اقاي رحماني گذاشته ن چون باقيشون خيلي جدي هستند .
من فيلمساز نيستم چيزي نميدونم ولي شايد اگر حس طنز رو پخش ميكردند توي باقي بازيگرا هم و نقشهايي بهشون داده ميشد كار كمي راحت تر بود براي همه .
با اين حال براي ما كه ارزشمند و قابل تقدير بود
كار خوب انجام دادن كلا سخته
كار خوب انجام دادن بعد از يك سري كارهاي خوب قبلي خيلي سخت تره
قطعا اقاي رحماني و ساير دست اندركاران اين سريال اينو به خوبي ميدونسته اند كه اگر بعد از مدت زيادي اقاي رحماني دوباره دارند كار ميكنند و خصوصا از اسامي و خاطرات مجموعه موفق سالهاي پيش وام گرفته ميشه حساسيت و انتظارات بالايي جلوي راه ايشان خواهد بود
اقاي رحماني مثل هميشه بيست بودند
ان شاالله طي شب هاي اينده باقي عزيزان هم نمره بيست رو بگيرند
خدمت اين سرور گرامي هم عرض كردم كه دوربين روي دست و متحرك توي اكثر فيلم ها و سريالهاي ايراني خيلي مواقع بي ارتباط استفاده ميشه و حداقل براي من قابل درك نيست كه در خيلي از صحنه ها الان چه نيازي به اين مساله بود
خصوصا در كارهاي طنز
نمونه هاي موفق اينكار براي مثال در "درباره الي" اقاي فرهادي به خوبي تونست حس تعليق و دلهره و استرس و سردرگمي و هيجان رو ايجاد كنه براي بيننده
اما در اين كار يا خيلي كارهاي ديگه فارسي من نتونستم باهاش ارتباطي برقرار كنم .

اميدوارم هميشه كارهاي موفق اين مجموعه زحمت كش رو شاهد باشيم
استفاده از كلمات و اصطلاحات فرهنگ خودمون قطعا بار طنز خاصي به مساله داده
يكي از كنايه هاي جالبي كه امشب به كار رفت "زال بي تاوان" بود
بابام هميشه بچگيهام بهم ميگفت
زال بي تاوان به كسي گفته ميشه كه كل خرابكاري رو ميكنه همه چيو به هم ميريزه بعد هم قسر در ميره .
5 کاربر زیر از کارگر سایت سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید