ریاست دانشگاه رازی : پرفسور محمد مهدی خدایی - دكتر اعلمی آل آقا
ریاست دانشگاه رازی : پرفسور محمد مهدی خدایی - دكتر اعلمی آل آقا
سلام .
امروز طي حكمي از طرف دكتر فرجي دانا , رياست دانشگاه رازي كرمانشاه به دكتر آل آقا رسيد
به اين دكتر فرهيخته گروه مكانيك و بچه هاي رازي تبريك عرض ميكنيم
همچنين به جناب اقاي دكتر خدايي هم خسته نباشيد عرض ميكنيم
از نزديك با اقاي دكتر اعلمي اشنا نيستم اما در طول دوران تحصيل بچه هاي گروه مكانيك از نظر علمي ايشون رو خيلي قبول داشتند
و خوشحاليم كه جايگزين رئيس قبلي كه شخصيتي علمي و وزين بودند باز هم يك استاد برجسته هست و بسيار خوشحاليم كه اسامي مطروحه اي كه طي اين چند ماه از گوشه و كنار مطرح ميشد ابرو و شان و شخصيت شهر و دانشگاهمون رو به مخاطره ننداختند
حقيقا پروفسور خدايي شخصي بودن كه اگر توي جمعي از بچه هاي دانشگاه هاي مختلف حضور داشتيم رومون ميشد بگيم دانشگاهي درس ميخونيم كه رئيسش فلان شخص هست
من ارتباط زيادي با كارمندان رازي دارم هيچ كس از اخلاق و شخصيت ايشون هيچ نكته اي به ياد ندارند و شخصيت و شعور بالاي ايشون رو تحسين ميكنند
از نظر علمي هم قطعا ايشون يك شخصيت دوست داشتني بوده و هستند
و به نظر ميرسه كه انتقاد از شيوه مديريت هر مديري بحثي هميشگي و مستقل از زمان و مكان هست
با اينحال امكان دارد نواقص و يا مسائلي هم وجود داشته باشد
رياست يك دانشگاه امري ساده و سهل نيست در مجموع طوري بوده كه
ما احساس ميكرده ايم كه شخصيتي علمي و فرهيخته رييس دانشگاه بوده
تعاريفي كه از برخي روساي دانشگاه قبلي از زبان برخي از افراد دانشگاه به گوش ميرسه اعجاب برانگيز است !
واقعا هم اميدوار هستم كه با اينكه ديگه ما دانشجو نيستيم اما رازي دوران بسيار عالي و طلايي اي رو در زمان جناب اقاي دكتر اعلمي تجربه كنه
براي شهرمون براي خودمون و شخصيتمون قطعا ضروري هست
اون موقع بچه ها ميگفتند اين استاد عزيز منظم و قانونمند هستند
و اين يكي از مسائل بسيار مهم و خوشحال كننده هست كه يك مدير به اون مزين باشه
در رازي مساله اي كه وجود داشت كارمند سالاري بود احساس من اين بود كه حتي يك معاون به اندازه كارمند بخش خودش ممكنه در جاهايي قدرت نداشته باشه (نه در همه جا)
اميدوارم اين روال حذف بشه
متخصصين به حق به كار گرفته بشن و به همون اندازه توان و قدرت كاري و اداري بهشون داده بشه
بهترين مديرها انتخاب بشن اما بالاترين توان تصميم گيري و اهرم هاي فشار براي به كار گرفتن مجموعه تحت امرشون رو بهشون بدن
دادن مديريت بدون دادن قدرت لازمه چندان كارگر نيست
باز هم تشكر و خسته نباشيد عرض ميكنيم خدمت مجموعه ي فعلي دانشگاه رازي انهايي كه خالص صادق و زحمت كش بودند
و تبريك و شادباش عرض ميكنيم خدمت نيروها و تيم جديدي كه ان شاالله به زودي در دانشگاه مستقر شود .
|