02-28-2015
|
 |
مدیر تاریخ و بخش فرهنگ و ادب کردی 
|
|
سپاسها: : 3,172
3,713 سپاس در 2,008 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
منداليك چووه لاي مامؤستاكهي بؤ ئهوهي سئ پرسياري لئ بكا مندالهكه ووتى ئهگهر سئ پرسيار لئ بكهم ئةتواني وهلامي ههرسئ پرسيارهكهم بةيتهوه ، مامؤستا ووتى بهلئ ئةتوانم ، مندالهكه ووتى پرسياري يهكهمم بؤچي ئيمه خوا نابينين له كاتيكدا ئهو ههيه ، پرسياري دووهم قهزا و قهدهر چييه ، پرسياري سئ يهم باشه بؤچي كاتيك كه شهيتان لهناو ئاگردا ئازار دهدرئ ئيشي پئ دهگات و هاوار ئةكات لهكاتيكدا خؤي له ئاگر دروست كراوه ، مامؤستاكه يهك زلهي بههيزي دا له روومهتي مندالهكه،بهجؤريك مندالهكه ئازاري پيگهيشت پاشان ووتي دهزاني بؤچي ئهو زلهيهم لئ داي ، مندالهكه ووتى نهخير ، مامؤستا ووتى بؤيه ليمداي تا وهلامي ههرسئ پرسيارهكهت بةمهوه ، مندالهكه ووتى بهلام من هيچ تينهگهيشتم ، مامؤستا ووتى ههستت به ئازار كرد كاتيك ئهو زلهيهم لئ داي ، مندالهكه ووتى بهلئ مامؤستا ووتى ئايا ئازار ههيه ، مندالهكه ووتى بهلئ ئازار ههيه ، مامؤستا ووتى ئهي ئازار ئةبينريت ، مندالهكه نهخير ، مامؤستا ووتى خواش ههيه بهلام ئيمه ناي بينين بهلكو تهنها ئهو دهمان بينئ ، مندالهكه ئهي وهلامي پرسياري دووهمم ، مامؤستا ووتى ئايا دويني هيچ به خهيال و بيرتا ئةهات كه من ئهمرؤ زلهت لئ بدهم ، مندالهكه ووتى نهخير ، مامؤستا ووتى دهي ئهوه قهزا و قهدهره ، مندالهكه ووتى ئهي وهلامي پرسياري سئ يهمم ، مامؤستا ووتى كاتيك كه زلهكهم لئ داي ئايا ههستت به ئازار كرد ، مندالهكه ووتى بهلئ ، مامؤستا ووتى دةستي من له قور دروست كراوه و روومهتي تؤش ههر له قور دروست كراوه كهواته قور له قوري دا و لهگهل ئهوهش دا ئازارت پئ گهيشت ، مندالهكه ووتى وايه ، مامؤستا ووتى ئهوهش وهلامي پرسياري سئ يهمت بوو ،، مندالهكه ووتى بهلام تينهگهيشتم ، مامؤستا ووتى شهيتان له ئاگر دروست كراوه و به ئاگريش ئهشكهنجه ئةدريت و ئازاريشي پئ ئةگات ،،، داواكارين له خوا كه ئهم چيرؤكهتان بؤ بكاته مايهي سوود
تو له وه رزی یادی مه ن دا , سه رچلی
خالید حسامی( هیدی )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|