نمایش پست تنها
قدیمی 08-07-2008
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض سامان طهماسبی : دوست دارم قهرمان المپيك شوم

سامان طهماسبی : دوست دارم قهرمان المپيك شوم
كشتي فرنگي يكي از رشته هاي كاروان اعزامي به المپيك است كه بر خلاف دوره‌هاي گذشته انتظار مي‌رود كه مدال‌هاي خوبي بگيرند. سامان طهماسبي با 23 سال سن، از اعضاي جوان تيم ملي كشتي فرنگي و كاروان اعزامي به دهكده بازي‌هاست. سامان اميدوار است تا در رقابت‌هاي المپيك، برنز جهاني خود در وزن 84 كيلوگرم را به طلا تبديل كند.
او به خبرنگار دوچرخه مي‌گويد: «حدود 9 سال است كه در ورزش كشتي كار مي‌كنم و از 20 سالگي به عضويت تيم ملي درآمدم و توانستم در مسابقه‌هاي جهاني 2006 چين و 2007 باكو عنوان سوم جهاني را كسب كنم و در رقابت‌هاي آسيايي نيز طلا بگيرم.»
سامان براي گرفتن مدال المپيك راه دشواري پيش‌رو دارد. او مي‌گويد: «در المپيك همه رقيبان مهم هستند، ولي كشتي‌گيران روس ، تركيه و گرجستان حريفان بسيار خوبي هستند. ولي تمام تلاشم را مي‌كنم تا در برابر حريفان موفق شوم.
سامان كه اولين المپيك دوران ورزشي خود را تجربه مي‌كند، مي‌گويد: المپيك جايگاه بسيار بزرگي در ورزش است و هر ورزشكاري آرزو دارد در رقابت‌هاي المپيك حضور داشته باشد. با اين حال كشتي گرفتن و رقابت در المپيك سخت است و ان‌شاءالله بتوانم با دست پر از اين مسابقه‌ها برگردم.»
او درباره شرايط خود مي‌گويد: «خوشبختانه شرايطم خوب است و از لحاظ فيزيكي مشكلي ندارم و اميدوارم تا آغاز مسابقه‌ها كاملاً آماده باشم.»
و اما آرزوي ورزشي سامان:« خيلي دوست دارم تا در المپيك به فينال برسم و قهرمان المپيك شوم. همه توكلم در اين مسابقه‌ها به خداست و اميدوارم تا پاسخ تلاش‌ها و زحمت‌هايم را بگيرم.»
همشهری آنلاین

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید