امروز سوار بر اسب مراد شدم!
مراد محمدي:
خوشحالم كه دست خالي به ايران برنميگردم
در مسابقه با "باتيروف" اشتباه كردم
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: المپيک پکن
مراد محمدي پس از كسب مدال برنز بيست و نهمين دورهي بازيهاي المپيك گفت: من براي چنين روزي لحظه شماري ميكردم. خوشحالم كه دست خالي به كشورم بازنميگردم.
كشتيگير وزن 60 كيلوگرم تيم ملي ايران در بازيهاي المپيك پكن پس از كسب نخستين مدال كاروان ورزشي ايران در يازدهمين روز بازيها در گفتوگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به پكن، اظهار كرد: ماههاست كه منتظر اين روز هستم و خدا را شكر ميكنم كه اگر به فينال نرفتم حداقل دست خالي به كشور بازنگشتم. اين نتيجه مرا راضي ميكند.
وي با اشاره به رقابتش با كشتيگير روس گفت: من در مسابقهي قبلي (باتيروف) اشتباه كردم، فكر ميكنم حريفم از من باهوشتر بود و همين اشتباهها است كه باخت و برد را مشخص ميكند. اگر در مسابقهي قبلي دقت بيشتري ميكردم، به فينال ميرفتم.
وي ادامه داد: سطح مسابقههاي المپيك به قدري بالاست كه نميشود پيشبيني كرد چه كسي ميبرد و چه كسي ميبازد. فرق نميكند كه مدال جهاني المپيك داشته باشي يا خير.
وي در حالي كه پرچم سه رنگ ايران را بر روي دوش خود حمل ميكرد، با ابراز خرسندي از نتيجهي بدست آمده گفت: من خيلي خوشحال هستم و فكر ميكنم امروز مزد زحماتم را گرفتم. اگر دست خالي به ايران بازميگشتم، خودم را سرزنش ميكردم. اين موضوع را از ته دل ميگويم. اين مدال نه تنها نتيجهي زحمات من بلكه بسته به دعاي خير همه بود. من اميدوارم كه ساير كشتيگيران ايران هم با دعاي خير مردم، مدال بگيرند.
وي با بيان اينكه من همهي وجودم را براي اين مسابقه گذاشتم، تصريح كرد: من ميتوانستم به فينال برسم. اما، حيف شد.
مراد محمدي در پايان گفت: امروز سوار بر اسب مراد شدم و خوشحالم.
مراد محمدي پس از مسابقهاش براي نمونهگيري دوپينگ به اتاق مخصوص دوپينگ رفت.