نمایش پست تنها
قدیمی 11-22-2007
Hamed آواتار ها
Hamed Hamed آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 314

299 سپاس در 77 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow فيلم مستند مسعود مرادي نخستين بار در ايران در شهركرد اكران شد

تهران IranSport.Net - فيلم مستند " مسعود مرادي " داور بين‌المللي فوتبال با نام "خاطرات يك قاضي " براي نخستين بار در ايران، يكشنبه شب با حضور كارگردان فيلم در نگارخانه سوره حوزه هنري چهارمحال وبختياري در شهركرد اكران شد.

" محسن خان‌جهاني" كارگردان اين فيلم مستند گفت: تصوير برداري و تدوين اين فيلم كه خاطرات يك داور فوتبال است به تازگي پايان يافته و اين فيلم نخستين بار در شهركرد به روي پرده رفت.

وي يادآور شد: اين فيلم تصوير پرتره زندگي مسعود مرادي به عنوان يك شخصيت بين‌المللي در ورزش فوتبال است.

خان جهاني تصريح كرد:فيلم و سينماي مستند در ايران هم‌اكنون در حال رشد و ترقي است و به افق روشني دست يافته است.

كارگردان فيلم مستند " ارتفاع ‪ " ۴۳۷‬افزود:سينماي مستند ايران به دليل نزديك بودن به سينماي داستاني از ويژگي‌هاي بالايي برخوردار است.

وي گفت: جشنواره فيلم حقيقت نيز باعث استقلال فيلم مستند در ايران شده و سينماي مستند ايران به بالندگي رسيده است.

به گفته وي، در كشورهاي خارجي و جشنواره‌هاي بين‌المللي نيز فيلم مستند ايران از جايگاه بالا برخوردار است.

كارگردان فيلم "من ليدر هستم " تصريح كرد: خط قرمز در سينماي مستند ايران بسيار كاهش يافته و دست مستندسازان براي به تصوير كشيدن ايده‌هاي خود باز است.

فيلمهاي مستند " من ليدر هستم" ، خاطرات يك قاضي، محسن فيلم‌ساز مي‌شود و ارتفاع ‪ ۴۳۷‬اين كارگردان از سوي واحد هنرهاي تصويري حوزه هنري چهارمحال وبختياري با حضور منتقدان و دانشجويان رشته هنرهاي تصويري و فيلمسازي در شهركرد اكران شد.

میانِ غربتِ خاموشِ رهگذر
و تنهای مانده از سفر
یک پنجره

فاصله است...
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید