نمایش پست تنها
قدیمی 08-26-2008
متین آواتار ها
متین متین آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 0

12 سپاس در 9 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض انیمیشن و طراحی – حالات بدن

انیمیشن و طراحی – حالات بدن

درس هفتم: محل قرار گرفتن کاراکتر و حالات صورت و بدن در کارتون

تا آنجا گفته شد که طراحی بصورت عادی از فيگور انسان را خوب فرا گرفته و سپس اقدام به درهم

ريختن مدل و کاراکتر خود به صورت کارتونی نمائيد.

يعنی اينکه شما قادر هستيد مثلا يک انسان را در حالت (مانند تصوير) طراحی نمائيد.

سپس برای آنکه تصوير شما در نظر خواننده نشريه و يا بيننده کارتون شما بهتر شود . تغييراتی در آن

خواهيد داد مانند صورت و يا بزرگ و کوچک کردن اندام کاراکتر.

اما باز همه ماجرا در طراحی کارتون نيست. فرض می کنم شما خيلی خوب طراحی کردن را می دانيد

و حتی پرسپکتيو را نيز آموخته ايد.

اما آيا اين سئوال به وجود نمی آيد که از کجا شروع کنيد و کاراکتر خود را در کجای تصوير و داخل کادر و

صفحه قرار دهيد.

اگر طراح ماهری هم باشيد و ندانيد که چگونه صفحه طراحی خود را به قولی تقسيم بندی کنيد باز

کار شما دارای ايراد است.

در تصوير اول من کاراکتر را در وسط و در مقابل ديد شما قرار دادم اين نشان دهنده آن است که بيننده

تصوير من می تواند کاراکتر و طراحی من را خوب مشاهده کرده و من بهترين بهره و اثر را بر روی ببيننده

خود گذاشته ام. اين درست مثل ساختن انيميشن و کارتون هم است.

اگر شما مرتب کارتونی را تماشا کنيد که حالات و تصاوير آن مهيج نيست و صفحه بندی و کاراکتر

خوبی ندارد، آن کاراکتر خسته کننده است و آن انيميشن خوب نيست. بهترين نوع اين تقسيم

بندی را در فيلم های کارتون والت ديسنی خواهيد ديد. در هر چند ثانيه برای جذاب شدن کارتون

تصوير را، انيميشن را در حالات مختلف نشان می دهند.

اين نکته برای سازندگان فيلم انيميشن بسيار مهم است در ساخت و پرداخت داستان انيميشن

Story board همان طراحی هايی که در اول ساخت انيميشن طراحی می شود تا از روی آن

داستان انيميشن ساخته شود.

به هر حال چند نمونه به اين طراحی ها اضافه خواهم کرد و خودتان متوجه خواهيد شد

طراحی را از کجای صفحه آغاز کنيد و بهترين نقطه ديد برای طراحی و کاراکتر شما در کجاست.

به اين تصوير نگاه کنيد ...

کدام بهتر است اين تصوير يا تصوير بالايي.

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید