نمایش پست تنها
قدیمی 12-19-2008
Aposter-prspls_club آواتار ها
Aposter-prspls_club Aposter-prspls_club آنلاین نیست.
ربات اتوماتیک

سپاسها: : 0

0 سپاس در 0 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow با گلايه از صحبتهاي مطرح شده از سوي یکی از نمایندگان مجلس نژاد فلاح: قرارداد قطبي شفاف ا

خلاصه خبر رو در زیر میتوانید بخوانید:

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس و عضو هیات مدیره باشگاه پیروزی (پرسپولیس) تاکید کرد؛ هیچگونه تخلفی در رابطه با قرارداد افشین قطبی صورت نگرفته است و من از همكار خود در مجلس اين انتقاد را دارم كه چرا بدون مطالعه و تحقيق چنين مطالبي را عنوان مي كند.
محمد حسین نژاد فلاح با رد مطالبی که در رابطه با قرارداد قطبی مطرح می شود، در گفتگویی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس تصریح کرد: مطالبی که بعضاً در این رابطه مطرح شده و نشریات نیز استنادشان به صحبت های یکی از اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی است ناشی از اطلاعات ناقص و غیر دقیق است. در حالی که در رابطه با قراداد قطبی همه چیز شفاف است و اعضای هیات مدیره با رعایت تمام جوانب و عرف موجود نسبت به عقد قرارداد جدید با وی اقدام کردند.
نژاد فلاح اضافه کرد: گله بنده از این همکار محترم در مجلس شورای اسلامی این است که در صورت وجود شک و شبهه ای در این زمینه از خود من سئوال می کردند تا بنده تمام و کمال اطلاعات لازم را در اختیارشان قرار می دادم نه اينكه موضوع را بدون تحقيق و بررسي رسانه اي كنند و بدون اطلاع از مفاد قرارداد مطالب اشتباهي بيان نمايند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در عین حال با اشاره به اینکه معاون رییس جمهور و رییس سازمان تربیت بدنی با دقت همه چیز را زیر نظر دارد، دعوت وی به مجلس شورای اسلامی جهت صحبت در رابطه با مساله فوق را فاقد وجاهت دانست و گفت: بزرگ نمایی در این ارتباط اصلا درست نیست، در حقیقت موضوع آنقدر پر اهمیت نیست که نیازی به حضور مهندس علی آبادی در مجلس شورای اسلامی داشته باشد. علاوه بر اینکه خود من بعنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با حساسیت مسائل را دنبال می کنم تا حق و حقوقی در این رابطه ضایع نشود، اعضای هیات مدیره باشگاه پیروزی (پرسپولیس) نیز افرادی شناخته شده هستند و با حساسیت و وسواس لازم مسائل باشگاه را دنبال می کنند تا امانتی را که بدستشان سپرده شده بدرستی حفظ و صیانت کنند.

ویرایش توسط دانه کولانه : 01-11-2009 در ساعت 12:38 AM
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید