نمایش پست تنها
قدیمی 01-03-2009
امیر عباس انصاری آواتار ها
امیر عباس انصاری امیر عباس انصاری آنلاین نیست.
مسئول ارشد سایت ناظر و مدیر بخش موبایل

سپاسها: : 8,720

6,357 سپاس در 1,362 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Arrow سوال قبلی رو پاسخ بده، یه سوال از نفر بعدی بپرس !!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط kiana نمایش پست ها
به این جمله ای که نوشتی اطمینان کامل داری دیگه نه.!!!!!
یک مقدار به گذشته های نه چندان دور فکر کن وشاید جمله ات را عوض کردی.(دفتر خاطرات)
بله
و نه تنها به این حرفم که به تمام عملکردها و اصول و عقایدم به شدت اطمینان و اعتقاد دارم چون همیشه خود خودم هستم بدون نقاب و عاری از تقلب و ریا و دروغ.

من بانی و مجری این اعمال بودم (منظورم هر عملی در زندگی شخصی و خصوصی خودمه) پس مسئولیت تمامی اعمال وعملکردهام مستقیما با منه و لاغیر.

ضمنا اگه سوال خاصی دارین لطفا کاملا علنی و شفاف در همین تاپیک یا در نامه خصوصی یا پاتوق یا هرجای دیگه که دوست دارین و با صراحت بپرسید تا پاسخ بگیرید.[IMG]****************************/36.gif[/IMG]
چون قراره تاپیک رو طبق روند طی کنیم نه روال چت رومی پیشه کنیم.[IMG]****************************/81.gif[/IMG]

رفتن من از محیطی که خودم تو درست کردنش نقش زیادی داشتم و کنار گذاشتن اونهمه مقام و دوست و درجه و شهرت و اعتبار و طرفدار و غیره و غیره در فروم نیکصالحی تصمیمی بود که به خاطر شرایط و معذورات زندگی سخصی و خصوصی خودم گرفته بودم.
[IMG]****************************/109.gif[/IMG]
(هرچند الطاف بسیار خاص ادمین و چند تن از دوستان دیگر هم مزید علت شده بود)[IMG]****************************/208.gif[/IMG]

نقل قول:
نوشته اصلی توسط behnam3638 نمایش پست ها
چه سوال خوبی
از اون جایی که من رشته ی تحصیلیم اصلا ارتباطی به این مسائل نداره جواب نمیدم

سوال من : دنیا رو چه رنگی می بینی؟
چه جواب بدی!!!!!!![IMG]****************************/69.gif[/IMG] [IMG]****************************/69.gif[/IMG]
یه ذره تحقیق و سرچ تو نت توسط شما دوست عزیز یقینا هم باعث میشد خودتان چندتا مطلب تازه یاد بگیرید و هم نفر و نفرات مراجعه کننده بعدی می توانستند حداقل چندتا مطلب واقعا مفید از این تاپیک یاد بگیرند و با یه چت روم مواجه نمیشند
[IMG]****************************/81.gif[/IMG]

جواب شما: از نظر من دنیا رنگارنگه.... از هر زاویه نگاه کنی یه رنگه
[IMG]****************************/38.gif[/IMG]

سوال من: ارسطو استاد چه کسانی و شاگرد چه کسانی بود؟؟
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید