نمایش پست تنها
قدیمی 02-02-2009
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض اعتراف تكان‌دهنده قهرمان المپيك به استفاده از مواد مخدر مايكل فلپس: متاسفم!

اعتراف تكان‌دهنده قهرمان المپيك به استفاده از مواد مخدر
مايكل فلپس: متاسفم!

هفته نامه "News of the World" با انتشار عكسي از مايكل فلپس خبرساز شد. در اين عكس مرد طلايي بازي‌هاي المپيك پكن در حال استفاده از وسيله‌اي ديده مي‌شود كه معمولا براي استعمال ماده مخدر به كار مي‌رود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين هفته نامه در حالي عكس يادشده را چاپ كرد كه تيم مشاوران فلپس تلاش كرده بودند اين روزنامه را از چاپ اين تصاوير منع كنند.
اين عكس سال گذشته گرفته شده است زماني كه فلپس در يك جشن دانشجويي در دانشگاه كاروليناي جنوبي در آمريكا شركت كرده بود.
فلپس استفاده از ماده مخدر "حشيش" را تاييد كرده است. او از طريق خبرگزاري AP و همچنين پايگاه اينترنتي خودش از اين رفتارش عذرخواهي كرده است. او گفت: «مرتكب رفتاري شدم كه تاسف برانگيز است. با وجود موفقيت‌هايم در 23 سالگي رفتاري نسنجيده داشتم. آن طور بودم كه نمي‌توان از من انتظار داشت. متاسفم به هواداران و مردم قول مي‌دهم كه چنين چيزي ديگر تكرار نشود.»
از آنجا كه ماده‌ي مخدر "كانابيس" در فهرست مواد دوپينگي قرار دارد، اكنون كميته‌ي ملي المپيك آمريكا در پي بررسي اين موضوع قرار دارد.

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید