نمایش پست تنها
قدیمی 03-27-2009
دانه کولانه آواتار ها
دانه کولانه دانه کولانه آنلاین نیست.
    مدیر کل سایت

کوروش نعلینی

سپاسها: : 1,382

7,486 سپاس در 1,899 نوشته ایشان در یکماه اخیر
دانه کولانه به Yahoo ارسال پیام
پیش فرض نکونام: عربستان از ایران می ترسد، برنده ما هستیم

نکونام: عربستان از ایران می ترسد، برنده ما هستیم

جواد نکونام بی شک تبدیل شده به ستاره اصلی اوساسونا. گل دقیقه 91 او در بازی برابر اسپانیول باعث شد اوساسونا در بازی مهمش برابر تیم قعر جدولی کاتالان 3 امتیاز با ارزش بگیرد.

به گزارش شبکه ایران؛نکونام حالا فقط به تیم ملی و بازی حساسش برابر عربستان می اندیشد. او درباره درخشش در لالیگا و بازی حساس 8 فروردین حرفهای جالبی به زبان می آورد که مهمترین حرف وی به این جمله ختم می شود:"ما از عربستان نمی ترسیم."
* بازی با اسپانیول چطور بود؟
- بازی خیلی خوبی بود. پیروزی خیلی با ارزشی به دست آوردیم. اما هنوز در منطقه حذف قرار داریم و این نگرانی هنوز از بین نرفته است.

* کاماچو بعد از بازی از عملکرد تو تمجید کرد؟
- من با این که در این بازی خیلی خوب ظاهر نشدم گل خیلی خوبی زدم که باعث شد بازی ضعیفم به چشم نیاید.

* همچنان معتقدی اوساسونا در لالیگا باقی می ماند؟
- اول فصل که اصلا به سهمیه جام یوفا فکر می کردیم. اما یک سری مشکلات مانع شد. از همه مهم تر نداشتن یک مهاجم گلزن. امسال به بقا فکر می کنیم تا در سال آینده برای بالای جدول برنامه ریزی کنیم.

* درباره بازی با عربستان صحبت کن؟
- من اصلا نگران این بازی نیستم. خوشبختانه دیگر بازی پرسپولیس و استقلال نیست که به تیم ملی پرداخته نشود. مطمئنم مردم به ورزشگاه می آیند. به کمک همین هواداران عربستان را راحت می بریم.

* البته با توجه به نتایجی که تا کنون عربستان گرفته آن ها نمی آیند که به راحتی ببازند.
- من این حرف را قبول دارم. اما باید بگویم ما خیلی از آن ها قوی تر هستیم.

* فکر نمی کنی شرایط تیم ملی کمی نگران کننده است؟
- من اصلا نگران نیستم. برای این بازی به خوبی آماده شده ایم. با بازیکنانی که داریم در کنار لژیونرها پیروز می شویم.

* نظرت درباره به علی کریمی چیست؟
- علی دوست خوب من است. همیشه خوشحال می شوم دعوت شوم و کنار او بازی کنم. اما این مساله مربوط به مربی است و من اظهار نظری نمی کنم.

* فکر می کنی دایی تصمیم اشتباهی گرفت او را دعوت نکرد؟
- این قضیه به من ربطی ندارد. اگر اشتباه کرده باشد خودش پاسخگوست و به من مربوط نمی شود.

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید