چاکریم
نه سیما ما فیها خوندش خیلی هم راستش خوب و حماسیه
توی تاکسی و ماکسی و اینا ! شنیدم از زبان فروهر لیلا اینو دوپس دوپس میخوند خب مگه مجبورین برین همون دوپس دوپسای خودتونو بخونین چرا اینو خراب میکنین
اینج میگه گویید فلانی امده ان یار جانی امده اونجا شنیدم میگه فلونی ! اومده یار جونی اومده
نمیدونم یه بار دیگه گفتم یا خیر
این شعر رو من توی یه عروسی هم شنیدم که یارو داشت میخوند و یه سوتی وحشتناک داد
البته سوتی که نه سوتی یه اشتباه لحظه ایه و ادم دیگه تکرار نمیکنه و میدونه اشتباه کرده اما این اصلا فکر نکنم توجه کرده باشه بهش کسی هم نفهمید...
یه جا میگه گویید فلانی امده ان یار جانی امده امده حال تو احوال تو سیه موی تو سپید روی تو ببیند برود
اقا میخوند ! سیه روی تو سپید موی تو ببیند برود
فکر شو بکنین معشوق بشنوه اینو دانه گیس سر خودش نمیذاره اینقدر باوکه رو و شیون مکنه
دلبر جوان و زیبا رو را به دلبر معمر سیه چرده تبدیل میکنه
شما مواظب باشید یه وقت دسته گل به آب ندین !
ما مخصلصیم مجدد
هنوز اماده کل کل با خواهرتون که هی زدینش تو سرمون در زمینه موسیقی سنتی هستیم

همونطوری که گفتی سیمامافیها نیستش کاری ازش دست مردم و توی مردم نیست کم شناخته شده نمیدونم چرا راستش من خودمم فعلا چیز دیگه ای ازش ندارم ...
و اونی هم که هست کیفیت خیلی پایینی داره
قربون اجداد و اجداد خودمونم برم
همیشه قبطه میخورم که چرا زودتر دنیا نیومدم و اون چند نفر بزرگ و باسواد و مرد خانواده مون رو ندیدم و باهاشون نشست و برخواست نداشتم
شعرت و در واقع شعرش خیلی جالب و زیبا بود
ولی خداییش من فکر میکنم در کنار درستیی مضمون این شعر واقعا شان اجتماعی خانواده واقعا روی افراد تاثیر داره اینجا که اینجوریه کسی که از خانواده بزرگ و محترم و باسوادی باشه واقعا خودشو که نگاه میکنی میبینی چقدر جا افتاده و درست وحسابی و خوش مشربه
خاندان داریم که کلا همه شون استعداد زبان دارن همشون تافل میگیرن بهترین اساتید اموزش زبان انگلیسی و عربی از اون خاندانن
یه خونواده دیگه طور دیگه همه ذاتا دکتر دنیا میان ...
یه نه لزومان شغل
یه خانواده میبینی که کلا همه شون ادمای معقول و با شخصیتین
فعلا زمانه اینجا طوریه که این قسمت میچربه که کسی که خانواده ی درستی داشت خودشم درصد بالایی ادم درستی از اب در میاد...