09-26-2009
|
 |
کاربر عادی
|
|
سپاسها: : 0
در ماه گذشته یکبار از ایشان سپاسگزاری شده
|
|
جملات عاشقانه
جملات عاشقانه عاشق شدن یعنی وقتی که اون .... [ September 25, 2009 ]
عاشق شدن یعنی وقتی که اون توی آغوشت خوابش میبره و بعد توی رویاهات بیدار میشه.... چشامو وقتی تو بهشون نگاه میکنی دوست دارم، اسممو وقتی دوست دارم که تو صداش میکنی، قلبمو وقتی دوست دارم که تو دوسش داشته...
عشق یه طرفه ممنوع!!! [ September 25, 2009 ]
بهم گفت :دوست داری عاشق کسی بشی که عاشقت نیست؟ گفتم: نه گفت :دوست داری کسیا تو قلبت جا بدی که تو واسش مهم نیستی؟ گفتم: نه گفت:دوست داری واسه کسی بمیری که جون تو واسش مهم نیست؟ گفتم :...
گفتمش : دل میخری؟ [ September 25, 2009 ]
گفتمش : دل میخری؟ گفتا چند؟ گفتمش دل مال تو تنها بخند! خنده کرد و دل ز دستانم ربود تا به خود باز آمدم او رفته بود دل ز دستانش بر زمین افتاده بود جای پایش روی دل جا مانده...
گفتم نرو پرپر میشم [ September 25, 2009 ]
گفتم نرو پرپر میشمoo گفتی: میخوام رها باشمoo گفتم: آخه عاشق شدمoo گفتی:میخوام تنها باشم گفتم: دلمoo گفتی: بسوزoo گفتی: یه عمری باز هنوزoo گفتم: پس عمرم چی میشهoo گفتی:...
قلبمو هدیه می دم بهت . مواظبش باش [ September 25, 2009 ]
امشب خدا تو آسمون یه مهمونی بزرگ ترتیب داده اما هنوز جشن شروع نشده چون یکی از فرشته ها اوون پایین داره این مطلب میخونه رو می خونه! اگه دوست داری عمیق ترین ، طولانی ترین و محکم ترین...
ازم پرسید منو بیشتر دوست داری یا زندگی تو؟ [ September 25, 2009 ]
ازم پرسید منو بیشتر دوست داری یا زندگی تو؟ خوب منم راستش رو گفتم، گفنم زندگیمو! ازم نپرسید چرا؛ گریه کرد و رفت اما نمی دونست که اون خودش زندگیمه! www.lovelyme. blogfa.com. ..
و شاید نامش این بود : عشق [ September 25, 2009 ]
خدا بود و زمین بود و عشق . . . حوا آمد و آدم آمد و عشق . . . حوا بود و آدم بود و عشق . . . درخت بود و سیب بود و عشق . ....
زیباترین اس ام اس های عاشقانه [ September 25, 2009 ]
عاشقان هرچند مشتاق حال دلبرند / دلبران در عاشقی از عاشقان عاشقترند . . . ------------ ------- در این شب ها اگر باران چشمانت فرو ریخت / کویر قلب ما را هم دعا کن . . . ------------ ------- تو طراوت...
خوش تر از ايان عشق، ايام نيست [ September 20, 2009 ]
به نام حق به نام آنكه دوستي را آفريد، عشق را ، رنگ را به نام آنکه کلمه را آفريد و كلمه چه بزرگ بود در كلام او و چه كوچك شد آن زمان كه ميخواستم از او بگويم...
اي کاش تنها يکنفر هم در اين دنيا مرا ياري کند [ September 20, 2009 ]
خنده ات رو به همه بده، ولي لبخندت را به يه نفر، عشقت را به همه بده،ولي وجودت را به يه نفر، بذار همه عاشقت باشن، ولي خودت عاشق يه نفر باش من آموخته ام به خود گوش فرا...
کاش اينجا بودي [ September 20, 2009 ]
کاش اينجا بودي/کاش در باغچه سبز دلم مي ماندي/کاش شعر غم من را/ز افق هاي غريب نگهم مي خواندي/کاش اينجا بودي/کاش گلهاي فراق تو گهي مي پژمرد/کاش گنجشک دلت/در غم من مي آزرد/و جدايي مي مرد/... ادامه ...
شانه ام را تكيه گاه گريه مي كنم ! [ September 20, 2009 ]
-+-+-+-+-+-+ -+-+-+- همه انسانها ميبايست کشف کنند که "عشق" نيز همانند جاذبه زمين واقعي است و اينکه هر روز و هر ساعت و هر دقيقه و هر لحظه عاشق شدن ، خيالي شاعرانه نيست ! بلکه حالتي طبيعي است. -+-+-+-+-+-+ -+-+-+-.. .
به عشق گفتم : تا تو رو دارم [ September 20, 2009 ]
ندگي سخت نيست ما سختش ميکنيم – عشق قشنگ نيست ما قشنگش ميکنيم-دل ما تنگ نيست ما تنگش ميکنيم – دل هيچ کس از سنگ نيست ما سنگش ميکنيم -+-+-+-+-+-+ -+-+-+- به عشق گفتم : تا تو رو دارم تنها...
بوي نفسات هنوز مستم ميکنه [ September 20, 2009 ]
بوي نفسات هنوز مستم ميکنه کنارم نيستي ولي با نفسهات گرم ميشم زيبايي چشمانت هنوز افسونم ميکنه کنارم نيستي ولي چشمانت در چشمانم نقش بسته صدايت هنوز از خود بي خودم ميکنه کنارم نيستي ولي جز صدات نميشنوم تو کنارم...
يادته بهم گفتي دوسم داري؟ [ September 20, 2009 ]
يادته بهم گفتي دوسم داري؟ يادته گفتي عاشق مني؟ يادته گفتم آخر تنها ميشم؟ يادته گفتي تنهات نميذارم؟ يادته گفتي هميشه با مني؟ يادته گفتم ازياد آخر ميرم؟ يادته گفتي دلت پيش منه؟ يادته گفتم اينا حرفه همه؟ يادته گفتي...
نهایت عشق ... خودتون بخونین [ September 20, 2009 ]
۱۰۰۰ مرتبه ۹۰۰ جمله ی عاشقانه را روی۸۰۰ جای مختلف به۷۰۰ زبان و پیش ۶۰۰ نفر فریاد زدم! ۵۰۰ تای آن رادر۴۰۰ جمله گنجاندم و به ۳۰۰زبان در۲۰۰برگ ترجمه کردم. ۱۰۰تای آن را۹۰روز... روزی۸۰ مرتبه برای تو خواندم! ۷۰...
تو دريايي و من موجي اسيرم [ September 20, 2009 ]
هميشه در زندگي لحظاتي هست که در عين روشنايي ؛ آميخته با شب ؛سياهي وظلمت است.در هنگام غم ودرد و آه لحظاتي آميخته با زيبايي ولبخند است ودر هنگام سکوت لحظاتي سرشار از هيجان و التهاب و در نااميدي بسي...
گفتم نرو پرپر میشم [ September 20, 2009 ]
گفتم نرو پرپر میشم گفتی: میخوام رها باشم گفتم: آخه عاشق شدم گفتی:میخوام تنها باشم گفتم: دلم گفتی: بسوز گفتی: یه عمری باز هنوز گفتم: پس عمرم چی میشه گفتی: هدر شد شب و روز گفتم: آخه داغون میشم گفتی:...
مسافرم [ September 20, 2009 ]
مسافرم پشت سرم، گریه نکن؛ مسافرم مسافرم اشکاتو هی، هدر نده؛ باید برم باید برم ********* جلوی راهمو نگیر، نزار منم گریه کنم صلاحمون، اینه عزیز؛ باید برم سفر کنم ********* طاقت اشکاتو ندارم تو رو خدا، نزار ببارم خدا...
برایت دعا می کنم ... [ September 10, 2009 ]
دعا می کنم که هیچگاه چشمهای زیبای تو را در انحصار قطره های اشک نبینم و تو برایم دعا کن ابر چشم هایم همیشه برای تو ببارد دعا می کنم که لبانت را فقط در غنچه های لبخند ببینم و...
خداحافظ گل لادن [ September 10, 2009 ]
خداحافظ گل لادن .تموم عاشقا باختن ببین هم گریه هام از عشق .چه زندونی برام ساختن خداحافظ گل پونه .گل تنهای بی خونه لالایی ها دیگه خوابی به چشمونم نمی شونه...
پیامک عشقولانه [ September 10, 2009 ]
عشق بها دارد ... من و تو بودیم و یک دریا عشق ، حالا من هستم یک دنیا اشک ... آری ... عشق بها دارد !!! آره زندگيم همينه !ديگه چاره ای ندارم !صبح تا شب اين شده کارم...
عشق يعنی انتظار و انتظار [ September 10, 2009 ]
عشق يعنی انتظار و انتظار عشق يعنی هرچه بينی عکس يار عشق يعنی ديده بر در دوختن عشق يعنی در فراقش سوختن عشق يعنی شعله بر خرمن زدن عشق يعنی رسم دل بر هم زدن عشق يعنی لحظه های التهاب...
ای همراه من [ September 10, 2009 ]
تنــــــها با تو تا اوج عشـــــــق هـم پـــــــــــــروازم با قلب تودلدارمن هم آوازم توهمپـــــــــای من، تنـــها با من هـــــــــــــــــــم آوائـــــــــــــــــــی با درد مــــــــــــــــن، آشنـــــــــــــــائی تکیـــــــــــــــــــه گاهی ، همصــــــــــدائی ما فریاد عشـــــــــــــــــــق، در قلب شــــــــب دلگرمی عاشــــــــــقای بیصــــــــــــدائیــــــــــم ما، دل...
شعر عاشقانه عشق يعني [ September 10, 2009 ]
عشق يعني مستي و ديوانگي عشق يعني با جهان بيگانگي عشق يعني شب نخفتن تا سحر عشق يعني سجده ها با چشم تر عشق يعني سر به دار آويختن عشق يعني اشک حسرت ريختن عشق يعني در جهان رسوا...
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|