11-16-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
"نگاهی فراتر به ورزش"
ورزشگاه شهر هانوفر روز یکشنبه (۱۵ نوامبر) علیرغم جای دادن ۴۰ هزار تماشاگر در خود، در سکوت فرو رفته بود. تابوت روبرت انکه، دروازهبان این تیم که هفتهی گذشته خودکشی کرد، در وسط زمین چمن قرار داده شده بود تا هواداران، دوستان و افراد سرشناس آلمان برای آخرین بار وی را به خارج از زمین بدرقه کنند.
در حالیکه ترانهی "گل سرخ" از لیآن رایمز از بلندگوهای ورزشگاه پخش میشد، تصاویری از دوران بازیگری حرفهای روبرت انکه در تلویزیونهای نصب شده در جایگاه تماشاگران به نمایش درآمدند و همتیمیهای این بازیکن تابوت وی را بر دوش گذاشته و به خارج از ورزشگاه منتقل کردند.
چهرههای سرشناس بسیاری در این مراسم یابود شرکت داشتند. میشائیل بالاک، کاپیتان تیم ملی فوتبال آلمان به همراه دیگر اعضای تیم ملی با گذاشتن یک حلقهی گل بر روی تابوت همتیمی سابق خود به وی ادای احترام کردند. وزیر کشور آلمان و همچنین گرهارد شرودر، صدراعظم پیشین آلمان، از دیگر شرکتکنندگان در این مراسم بودند.
تئو تسوانسیگر، رییسفدراسیون فوتبال آلمان در سخنان خود خواستار داشتن نگاهی فراتر به ورزش شد و گفت: «تنها به افتخارات فکر نکنید، بلکه به آنچه در انسان میگذرد، به تردیدها و ضعفهایش نیز باید اندیشید.» رییسباشگاه هانوفر نیز در کنار تواناییهای حرفهای انکه از ویژگیهای مثبت شخصی وی یاد کرد.
نخستوزیر ایالت نیدرزاکسن نیز یکی دیگر از سخنرانان این مراسم بود. وی با ادای احترام به ترزا انکه، همسر روبرت انکه، خاطر نشان ساخت که همه در کنار او ایستادهاند.
جسد روبرت انکه، دروازهبان سابق تیم ملی فوتبال آلمان قرار است در طی مراسمی خصوصی در کنار جسد دختر دوسالهاش به خاک سپرده شود. دختر این بازیکن در سال ۲۰۰۶ به دلیل نارسایی قلبی درگذشته بود.
روبرت انکه، دروازهبان ۳۲ سالهی تیم ملی فوتبال آلمان، در روز ۱۰ نوامبر با انداختن خود بر روی روی ریل راهآهن خودکشی کرد. وی در حالی همسر و دخترخواندهی ۸ ماههی خود را ترک کرد که از مدتها پیش به عفونت مرموز روده مبتلا شده بود و پزشکان هیچ درمانی برای بیماری وی نیافته بودند. او همچنین از افسردگی رنج میبرد.
انکه در تیمهای متعددی از جمله بورسیا مونشن گلادباخ، بنفیکای لیسبون و اف ث بارسلونا بازی کرد. او همچنین مدتی به عنوان بازیکن قرضی راهی تیم فنرباغچهی ترکیه شد، اما پس از شکست این تیم در اولین بازی و انتقاد هوادران از وی، با لغو قرارداد خود بار دیگر به آلمان بازگشت و پیراهن تیم هانوفر را به تن کرد.
به گفتهی وحید هاشمیان که تا سال ۲۰۰۸، سه سال همتیمی روبرت انکه بود، شخصیت رهبری و توانایی روحیه دادن به دیگر بازیکنان از ویژگیهای بارز این بازیکن بودند.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|