11-17-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
اسکولاری مربی رئال میشود
رسانههای اسپانیایی مدعی شدند فلورنتینو پرس تصمیم گرفته در صورت شکست رئال در بازی با بارسلونا اسکولاری را جانشین مربی شیلیایی تیم کند.
به گزارش شبکه ایران،روزنامه ال موندو دپورتیوو اعلام کرد به دنبال ابراز علاقه کریستیانو رونالدو به حضور لوییز فیلیپه اسکولاری در نیمکن مربیگری رئال مادرید،فلورنتینو پرس به فکر استخدام این مربی برزیلی افتاده تا در صورت تداوم ناکامیهای مانوئل پیگرینی- مربی فعلی تیم – او را روی نیمکت تیم بنشاند.
اسکولاری که زمانی هدایت تیم ملی پرتغال را به عهده داشت به خوبی با خصوصیات اخلاقی و تکنیکی رونالدو آشنا است و همین باعث شده که رییس رئال به فکر کشاندن او به سانتیاگو برنابئو باشد. او که در حال حاضر هدایت باشگاه بنیادکار ازبکستان را به عهده دارد و گفته می شود با دستمزدی معادل 20 میلیون یورو برای 18 ماه پر درآمد ترین مربی جهان است،بعد از ناکامی در فتح لیگ قهرمانان آسیا،آینده مطمئنی در بنیادکار ندارد.
گمانه زنی اسپانیاییها در مورد آمدن اسکولاری به مادرید در شرایطی است که این مرد 61 ساله فصل گذشته بعد از گذراندن یک دوره ناموفق در چلسی در اواسط فصل اخراج شد. حذف رئال مادرید از جام حذفی اسپانیا،و فاصله گرفتن این تیم با بارسلونا در صدر جدول لالیگا،باعث شده این روزها اخبار ضد و نقیضی از ماندن یا اخراج مانوئل پیگرینی از سانتیاگو برنابئو منتشر شود.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|