نمایش پست تنها
قدیمی 11-18-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض نبرد قرن در خارطوم ؛مصر-الجزایر ،بکش تا صعودکنی!

نبرد قرن در خارطوم ؛مصر-الجزایر ،بکش تا صعودکنی!

در اين شرايط پليس سودان براي برقراري امنيت در آستانه اين ديدار حساس تدابير لازم را اتخاذ كرده است. به گفته فرماندار خارطوم، براي اين بازي 15 هزار نيروي پليس در خيابان‌ها براي برقراري امنيت حاضر خواهند بود.

سایت گل - سرنوشت ششمين و آخرين نماينده آفريقا در رقابت‌هاي جام جهاني 2010 امروز در خارطوم پايتخت سودان مشخص خواهد شد.
پس از پيروزي 2 بر صفر مصر مقابل الجزاير در قاهره اين دو تيم از هرلحاظ با هم مساوي شدند تا سرنوشت آنها براي حضور در جام جهاني آينده در بازي پلي‌آف در يك زمين بي‌طرف تعيين شود. بازي‌هاي مصر و الجزاير در سال‌هاي اخير همواره با آشوب، اتفاقات سياسي و درگيري‌هاي فيزيكي همراه بوده است و اكنون بازي چهارشنبه اين دو تيم در سودان بيش از پيش اهميت دارد چرا كه تيم برنده راهي جام جهاني 2010 خواهد شد.
قبل از بازي اين دو تيم در قاهره، با حمله طرفداران مصري با سنگ به اتوبوس حامل بازيكنان الجزاير، سه نفر از بازيكنان اين تيم مصدوم شدند. پس از بازي هم حدود 20 طرفدار الجزاير در درگيري‌هايي كه در قاهره ايجاد شده بود، آسيب ديدند. اين در حالي است كه الجزايري‌ها هم در تلافي به دفتر يك شركت موبايل مصري و Egypt Air حمله كردند و ضررهاي مالي هنگفتي به آنها وارد كردند.
در اين شرايط پليس سودان براي برقراري امنيت در آستانه اين ديدار حساس تدابير لازم را اتخاذ كرده است. به گفته فرماندار خارطوم، براي اين بازي 15 هزار نيروي پليس در خيابان‌ها براي برقراري امنيت حاضر خواهند بود.
48 هواپيما هواداران الجزايري را به سودان رسانده‌اند و 18 هواپيما هم مصري‌ها را به خارطوم منتقل كرده‌اند و دو هزار مصري هم با اتوبوس براي ديدن بازي تيم‌شان به اين كشور وارد شده‌اند.
براي طرفداران مصر و الجزاير جهت اين ديدار 9 هزار بليت در نظر گرفته شده و 17 هزار بليت هم براي سوداني‌ها در نظر گرفته شده است. اين در حالي است كه الجزاير در بين سوداني‌ها بسيار محبوب است.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید