نمایش پست تنها
قدیمی 11-19-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
جدید شاه اتو یونان را به جام جهانی برد

شاه اتو یونان را به جام جهانی برد

مربی آلمانی یک بار دیگر به قهرمان سرزمین اسطوره ها تبدیل خواهد شد

سایت گل- یونانی ها در دیدار برگشت مرحله پلی اف جام جهانی دست به کار بزرگی زدند و موفق شدند با شکست دادن اوکراین در دونتسک، راهی جام جهانی شوند. یونانی ا که در یورو 2004 با مجموعه ای از بازیهای تدافعی، به قهرمانی حیرت انگیزی رسیدند، در بازی امشب چهره متفاوتی را به نمایش گذاشتند. این پیروزی به لطف تک گل دیمیتریس سالپینگیدیس، مهاجم پاناتینایکوس، در دقیقه 31 بازی به دست آمد. دو تیم در بازی رفت در آتن به تساوی 0-0 رسیده بودند اما شاگردان الکسی میخائیلچنکو نتوانستند از امتیاز میزبانی استفاده کنند و از صعود به جام جهانی بازماندند. این بازی در ورزشگاه 50 هزار نفری دوبناس آره نا، زیر بارش باران و در حضور مقامات کشور اوکراین از جمله ویکتور یوشنکو، رئیس جمهور این کشور، برگزار شد. با این پیروزی، یونانی ها انتقام ناکامی در راه یافتن به جام جهانی 2006 آلمان را از حریف گرفتند. دردور مقدماتی آن رقابتها یونان و اکراین در یک گروه قرار داشتند اما در نهایت اوکراین از آن گروه صعود کرد، ترکیه به پلی اف رفت و یونان ناکام ماند. این دومین حضور یونان در جام جهانی است. آنها برای اولین بار، به جام جهانی 1994 آمریکا راه پیدا کردند. یونانی ها بیست و هشتمین کشوری هستند که صعودشان به جام جهانی مسجل شد.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید