11-23-2009
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 14
95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
قدرت ديروز آسيا، تيم معمولي امروز؛فريادهاي "الله اكبر" اردنيها و تحقير فوتبال ايران
قدرت ديروز آسيا، تيم معمولي امروز؛فريادهاي "الله اكبر" اردنيها و تحقير فوتبال ايران / مفسر تلويزيون اردن: ايران فاقد برنامه، بيروحيه و درهم شكسته بود
يكشبه شب براي اردنيها يك شب بيادماندني در تاريخ فوتبال اين كشور در رويارويي با تيم ملي فوتبال ايران بود. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گويندهي اردني تلويزيون اين كشور كه از بازي بسيار خوب تيم ملي كشورش در نيمهي دوم به وجد آمده بود و فرصتها يكي پس از ديگري روي دروازهي تيم ملي ايران خلق ميشد؛ پس از به ثمر رسيدن گل اردن با فريادهاي "الله اكبر" به استقبال پيروزي تيم ملي اردن رفت. گزارشگر اردني كه به شدت تحت تاثير اين گل و پيروزي تيم ملي كشورش بود، با تحقير فوتبال ايران گفت: مسلسل حملات اردن مستحق بيش از يك گل بود و خدا به فوتبال ايران رحم كرد كه با گلهاي بيشمار شكست نخورد. وي اضافه كرد: تيم ملي ايران هيچ حرفي براي گفتن در اين بازي نداشت و اسير بازي منظم و با برنامهي تيم ملي اردن شد. وي با تقدير از تماشاگران پرشور اردني كه تيم ملي كشورشان را تا پايان تشويق كردند، تيم ايران را يك تيم معمولي توصيف كرد كه در گذشته يكي از قدرتهاي آسيا بوده است. تلويزيون اردن براي حفظ اين پيروزي در دقايق پاياني ديدار از مردم كشورش خواست براي پيروزي تيم ملي اردن دعا كنند. همچنين بلافاصله پس از پايان بازي تلويزيون اردن با پخش آنوسهاي تبليغاتي پيروزي تيم ملي اردن بر تيم ملي ايران را يك پيروزي تاريخي و معجزه در اين مرحلهي كنوني فوتبال ملي اردن برشمرد و اخبار سراسري شبكهي اول تلويزيون اردن آغاز اخبار خود را به پيروزي تيم ملي اردن اختصاص داد و گويندگان خبر تلويزيون اصلي اردن به يكديگر اين پيروزي را تبريك ميگفتند. مفسرين تلويزيون اردن نيز پس از پايان اين ديدار تيم ايران را فاقد برنامه و يك تيم بيروحيه و درهم شكسته توصيف كردند كه حرفي براي گفتن نداشت ودر نيمهي دوم مبهوت حملات تيم ملي اردن شده بود. گويندهي اردني چندين بار در طول مسابقه گفت؛ تيم ملي ايران به تساوي نيز دلخوش دارد و آن تيمي نيست كه انتظار ميرفت به عنوان يكي از قدرتهاي آسيا در برابر تيم ملي اردن قد علم كند. شكست تيم ملي ايران در برابر تيم درجهي سه اردن كه در بازيهاي تداركاتي و رسمي يك سال گذشته همواره يك مغلوب بزرگ به شمار ميرود، دوشنبه بازتاب گستردهاي در مطبوعات اردن داشته است. مطبوعات و رسانههاي اين كشور با تبريك به مقامات سلطنتي حاكم بر اردن آن را يك پيروزي تاريخي توصيف ميكنند. يادآور ميشود، يكشنبه شب تلويزيون اردن ذوق زده و هيجانزده از اين پيروزي به پخش سرودهاي ملي اين كشور پرداخت.
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...
======================================
مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|