12-04-2009
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ستاره اسكندری : چه بهتر که رقیب خواهرم باشم
ستاره اسكندری : چه بهتر که رقیب خواهرم باشم
ستاره اسكندری خواهر بزرگتر لالهاسكندری است كه در نقشهای خود بسیار خوبظاهر میشود. ستاره یك سال از لاله بزرگتراست و در سال 1379 ازدواج كرد; زمانی كهدرگیر فیلم «مسافر ری» بود. لاله اسكندری درگفتگو با WWW.Ksabz.net و در پاسخ به اینپرسش كه زندگی چه رنگی است، میگوید:زندگی بین سفید و سیاه است. زمانی كه حالتانخوب است، سفیدتر و زمانی كه حوصله ندارید،سیاهتر است اما رنگ مورد علاقه من آبی است.اما خواهرش ستاره میگوید: زندگی از سفیدشروع میشود و تا سیاه ادامه پیدا میكند، اما بهنظر من زندگی، سبز است.
ستاره اسكندری در دبیرستان در رشته تجربیتحصیل كرد، در سال دوم دانشگاه زمانی كهمترجمی زبان میخواند به خاطر علاقه شدیدشبه تئاتر انصراف داد و كارش را به صورت تجربیدر دانشكده هنرهای زیبا آغاز كرد. اولین كارهنریاش افسانه بود و كارش را به طور حرفه اییاز سال 78 با ایفای نقش در تئاتر «دندون طلا»آغاز كرد و پس از آن كارهای تلویزیونی به نامخانه شماره 13، سریال ایستگاه، زن گرفتن خیلیسخته، حامی، با من بمان، حریف دل و... ستارهاسكندری در پاسخ به این پرسش كه خواهركوچكتان هم بازیگر است چه احساسی دارید،آیا اصلا برایتان قابل پذیرش است كه خواهر شمارقیب شما باشد؟ گفت: پیش از هرچیز باید بگویمعنصر رقابت یك مقداری در من كمتر از دیگراناست. برای من مهم نیست كه رقیبم كیست؟میخواهد خواهرم باشد یا یك فرد غریبه. من دراین دنیا با هیچ فردی مشكل ندارم; گرچه بهتراست رقیبم لاله باشد، به این خاطر كه هرقراردادی میبندد، یك شیرینی هم به منمیرسد
ستاره اسكندری در پایان میگوید: ژانرتاریخی را خیلی دوست دارم و تمایل دارم مانندخواهرم در كارهای تاریخی شركت كنم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|