نمایش پست تنها
قدیمی 12-05-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Exclamation یک میلیون بلیت جام جهانی به فروش گذاشته شد

یک میلیون بلیت جام جهانی به فروش گذاشته شد

ورزش - حدود یک میلیون بلیت مسابقات جام جهانی فوتبال 2010آفریقای جنوبی از امروز شنبه در چارچوب آخرین مرحله از بلیت فروشی جام جهانی آینده برای خرید به متقاضیان ارائه شده است.
به گزارش اکونیوز، تاکنون حدود 90 درصد از بلیتهای ارائه شده به فروش رفته است ولی با توجه به نگرانی از عدم تمایل مردم آفریقای جنوبی به عنوان کشور میزبان مسابقات به خرید این بلیتها به خاطر هزینه بالای آنها ، فیفا و سازمان دهندگان محلی رقابتهای جام جهانی در صدد برآمده اند به منظور فروش بیشتر بلیتها به مردم ، تبلیغات گسترده ای را اغاز کنند .
فیفا اعلام کرد مردم آفریقای جنوبی تنها حدود نیمی از 675 هزار بلیط رائه شده در دو مرحله قبلی فروش را خریداری کرده اند .
به گزارش رویترز روند کند بلیت روشی در آفریقای جنوبی با تقاضای فزاینده برای بلیت در دور قبلی رقابتهای جام جهانی در آلمان مغایرت دارد .
در جام جهانی المان بطور میانگین برای هر بلیت شش خریدار وجود داشت .
دانی جردن رئیس کمیته اجرایی جام جهانی افریقای جنوبی با اشاره به روند کند بلیت فروشی به مردم کشورش گفت مردم ما عادت دارند برای تماشای رقابتهای ورزشی اخرین لحظه بلیت بخرند ولی در هر حال قیمتهای تعیین شده ، در مقایسه با پولهایی که طرفداران ورزشی در افریقای جنوبی می پردازند تقریبا بالاست .
ارزان ترین بلیت جام جهانی 20 دلار قیمت دارد در حالیکه بهای بلیت رقابتهای لیگ داخلی فوتبال آفریقای جنوبی حدود سه دلار است .
متقاضیان بلیت جام جهانی فوتبال در سراسر جهان برای خرید بلیت از طریق اینترنت اقدام می کنند ولی مردم افریقای جنوبی می توانند برای خرید بلیت به بانکها مراجعه کنند .
مهلت درخواست بلیت جام جهانی روز بیست و دوم ژانویه پایان می یابد .
در مجموع سه میلیون و 700 هزار بلیت برای رقابتهای جام جهانی وجود دارد که تقریبا یک سوم ان در اختیار اعضای فیفا و حامیان مالی قرار خواهد گرفت .
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید