نمایش پست تنها
قدیمی 12-06-2009
Omid7 آواتار ها
Omid7 Omid7 آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 14

95 سپاس در 74 نوشته ایشان در یکماه اخیر
Lightbulb با این افراد ازدواج نكنید!!!

با این افراد ازدواج نكنید

بسیاری از مشكلاتِ پس از ازدواج كه منجر به طلاق و شكست می‌شود، به روزگار قبل از ازدواج و به مرحله انتخاب برمی‌گردد.

حجت‌الاسلام شهاب مرادی كارشناس مسائل مذهبی و فرهنگی در وبلاگ شخصی خود نوشت؛ یكی از مهم‌ترین دغدغه‌های جوانان قبل از ازدواج، شناخت مطمئن همسر آینده‌شان است و اینجا نقطه تمركز نگرانی‌های دختران و پسران است اما اكثرا از آسان‌ترین، كم‌هزینه‌ترین و درست‌ترین شیوه، غفلت می‌كنند! و آن راه كار مطمئن "حذف موارد اشتباه و نادرست در گام نخست " است.

اساسا فرایند شناخت كامل همسر و هم زبانی و تفاهم با او پروسه ای طولانی دارد و مراحل تكمیلی آن در ایام پس از ازدواج (بین 6 ماه تا 3 سال پس از ازدواج وتشكیل خانواده) اتفاق می افتد.

و در آن مدت نباید به انتظار معجزه نشست چون ازدواج با برخی افراد ریسك بسیار زیادی دارد و از آغاز آشنایی قابل پیش‌بینی است و صرف ابراز علاقه یا... چیزی را عوض نمی‌‌كند. این گونه ازدواج ها در تمام موارد به شكست (اعم از طلاق و جدایی و سردی روابط و ...) منجر می‌شود. راهكار عاقلانه و مطمئن حذف انتخاب‌های نادرست است.

جوانی و فرصت های ناب و البته زود گذر آن قابل برگشت نیست.

در چند جلسه از برنامه "مردم ایران سلام " [در سال 86] مفصل به شرح این موارد پرداختم و به درخواست تعدادی از عزیزان، فهرست آن موارد را تكرار می كنم:
با این افراد اصلا ازدواج نكنید:

1. معتاد (مگر ترك انگیزه‌ای كند و دیگر معتاد به حساب نیاید)

2. بیمار روانی (بیماری كه ارتباطش را با واقعیت از دست داده و تا كاملا درمان نشده)

3. بی‌دین و لا مذهب ( رعایت این توصیه برای تمام افراد بشر با هر دین و مذهبی مفید است)

4. بد اخلاق، تندخو ( كسی كه اخلاقش قابل پیش بینی نیست)

5. مادی و بخیل

6. مجرم‌خو، تبهكار و خلاف كار

7. دوست‌باز افراطی (و مطلقا بی‌تمایل نسبت به خانواده)

8. بی‌كاره و علاف

9. زن زیبا از خانواده فاسد (نكته)

10. بچه ننه (وابستگی شدید به مادر و خانواده)
هنوز اولین سطر را نخوانده
تو را به خاطر آوردم و شب هاي مهتاب را...
ولی نه...!! باید ترک کنم
هم تو را....هم شعر را .... و هم‌‌‌٬ همه ی شب هایی را که به ماه نگاه می کردم...

======================================

مسابقه پیش بینی نتایج لیگ برتر ( اگه دوست داشتی یه سر بزن دوست من )
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید